Gebelik sırasında leke

CelikBebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
498
458
53
Kızlar merhaba evhamlı bir tip olduğum için tedirgin oluyorum şuan 6+3üm iki dün ve bugün tuvaletten sonra çok az da olsa kahverengi leke geliyor peçete ve çamaşırımda oluyor. Bugün doktor progestan hap verdi ama içim rahat değil :( normal midir arkadaşlar. Bazıları iğne bazıları krem kullanıyor yapmam gereken başka bir şey olur mu acaba

senden leke geldi benden bildigin kan gelmisti😊 progestani kullan, is yapma uzan dinlen baska bisey yapma bide stres yapma 😊 gecmis olsun

senden leke geldi benden bildigin kan gelmisti😊 progestani kullan, is yapma uzan dinlen baska bisey yapma bide stres yapma 😊 gecmis olsun
2 senedir denemenin sonucunda hamile kalınca insan her şeye takıyor ya gerçekten :( çok hafif kahverengi leke de olsa işte insanoğlu :( Başladım bugün progestana sıkıntı olmaz inşallah bugün doktor her şey yolunda dedi kalp atışınıda gördük şükür.

Kızlar merhaba evhamlı bir tip olduğum için tedirgin oluyorum şuan 6+3üm iki dün ve bugün tuvaletten sonra çok az da olsa kahverengi leke geliyor peçete ve çamaşırımda oluyor. Bugün doktor progestan hap verdi ama içim rahat değil :KK43: normal midir arkadaşlar. Bazıları iğne bazıları krem kullanıyor yapmam gereken başka bir şey olur mu acaba
Benimde 7 haftalıken kahverengi kanama olmuştu benim de iki sene sonunda hamile kalmıştım ama Allaha şükürler olsun bir şey olmadı şimdi 25 haftalık olduk

Benimde 7 haftalıken kahverengi kanama olmuştu benim de iki sene sonunda hamile kalmıştım ama Allaha şükürler olsun bir şey olmadı şimdi 25 haftalık olduk
Çok sevindim adına canım. Ne kadar sürdü peki bir de ne kullandınız acaba bunun içn

2 senedir denemenin sonucunda hamile kalınca insan her şeye takıyor ya gerçekten :KK43: çok hafif kahverengi leke de olsa işte insanoğlu :KK43: Başladım bugün progestana sıkıntı olmaz inşallah bugün doktor her şey yolunda dedi kalp atışınıda gördük şükür.
korkma boyle olan cok kadin var benimki 1 hafta surdu kendine dikkat et is yapma bu sureci atlat doktorunda iyi demis sorun yok sen mutlu ol ki bebegin stres yapmasin😊

7 haftalıkken bendede kahverengi akıntı oldu ve 2 gün sürdü progestan kullanınca çok şükür geçti ama fitil olarak kullanmıyorsan yan etkileride olur yorgunluk baş dönmesi gibi. Çok şükür 11 haftalık olduk. :)

7 haftalıkken bendede kahverengi akıntı oldu ve 2 gün sürdü progestan kullanınca çok şükür geçti ama fitil olarak kullanmıyorsan yan etkileride olur yorgunluk baş dönmesi gibi. Çok şükür 11 haftalık olduk. :)
Hap olarak verdi doktor valla bilmiyorum ki canım fitil veya iğne olarak da veriliyormuş sanırım

O hap olarak kullandığın aynı zamanda fitil olarakta kullanılıyor canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Meraba bende bat gunumde test yaparken kahverengi leke gelmisti ama testim pozitif cikti bugun 4. Gun dun seffaf akintim oldu ama bugun yeniden lekem gldi tekrar test yaptim ve belirgin pozitif cikti neyden kaynaklaniyo olabilir yardmci olur musunuz😐

kızlar benimde 4 şubat adet tarihim fakat 2 gündür açık kagverengi yapışkan leke oluyor günde 2-3 defa birde kasık ağrısı ve bel ağrısı sürekli kontrol ediyorum adet oldum mu diye fakat birşey yok bebek istiyoruz sizce test yapayım mı bugün yoksa beklemelimiyim bu arada eylül 2020 de boş gebelik nedeniyle 7-8 haftalık gebeliğim sonlandırıldı :( dua edin kızlar inşallah gebeyimdir

Back
X