Gebelik sizce var mı??

Azerig

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
4
1
1
Kızlar bu testi 4.ayın 30 unda yaptım sonra daha ucuz bir tesle ayın 5. Ayın 4 ünde yaptım. Onda negatif çıktı. Bir adet uygulamasında bugün geçikmemin 4. Günü diger bir uygulamada ise 2. Gün. Yani bu silik görünen testi ilk yaptığımda ben birşey görmedim ama arkadaşım var demişti daha sonra baktığımda böyle gördüm. Sizce?

Eklentiler

• IMG-20210504-WA0042.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20210504-WA0061.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 36
2 günde olsa gecikmeniz bayağı belli olurdu ikinci çizgi ama sizin testte göremedim

2 günde olsa gecikmeniz bayağı belli olurdu ikinci çizgi ama sizin testte göremedim
Bu testi adet gecikmemden 10 gün önce yapmıştım orda görünen diğer testler çok eski ben onu yazmayı unutmuşum. Sadecee en alttaki bu ay içinde olan

Bu testi adet gecikmemden 10 gün önce yapmıştım orda görünen diğer testler çok eski ben onu yazmayı unutmuşum. Sadecee en alttaki bu ay içinde olan
en alltakinde hayalet çizgi var yarın tekrarlayın ama idrari çok damlatmayin Allah gönlünüze göre versin cnm

İnşallah vardır çok teşekkür ederim allah isteyen bekleyen herkese versin mübarek ayda
aminnn cnm aminnn inşallah rabbim kimseye aratmasın stres yapma yarın tast yaptığında inşallah pozitifi görürsün banada yaz güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…