Gebelik sonlandırıp mayısta tekrar gebe kalmak isteyenler

sb3544

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
173
2
66
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Ben bebeğimi 13 kasım 2012 de böbrek rahatsızlığı nedeniyle sonlandırılma kararı alındı ve normal doğum yaptım . meleğim 24 haftalıktı. şimdi olsaydı kızım 2 3 aylık olacaktı :( doktorumuz 6ay korunun dedi ve mayıs 2013 korunma süremiz bitti bu ay korunmayı bıraktım. Bebeğini kaybedip tekrar hamile kalmak isteyenler lütfen yazsın . birbirimize destek olalım. inşallah rabbim tüm melek annelerine yeniden evlat nasip eder. kardeşlerini kucağımıza alalım.

Merhaba arkadaşlar. Ben bebeğimi 13 kasım 2012 de böbrek rahatsızlığı nedeniyle sonlandırılma kararı alındı ve normal doğum yaptım . meleğim 24 haftalıktı. şimdi olsaydı kızım 2 3 aylık olacaktı :( doktorumuz 6ay korunun dedi ve mayıs 2013 korunma süremiz bitti bu ay korunmayı bıraktım. Bebeğini kaybedip tekrar hamile kalmak isteyenler lütfen yazsın . birbirimize destek olalım. inşallah rabbim tüm melek annelerine yeniden evlat nasip eder. kardeşlerini kucağımıza alalım.

cnm allah inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder hepimize bundan sonra. biz acıların en büyüğünü evlat acısını yaşıyoruz anneler gününde gittim oğlumun yanına konuştum ağladım her geçen gün acım dahada büyüyo ben yaşıyorum oğlum toprak altında diye vicdan azabı duyuyorum bende 6 ay bitsin hemen bebek düşünüorum ama bi yandanda korkuorum allah umarım bizede yardım eder.iyi haberlerini bekliorum....

Çok geçmiş olsun geçecek inşallah yaşadıklarımız Rabbim bize öyle evlatlar verecekki mutluluktan ağlayacağız bende bebeğimi kaybettim kızım beş aylık olmuştu ama kan pıhtısı yüzünden suyu bitti ve sonlandırıldı 7 ay oldu doğum yapalı şimdi tekrar düşünüyoruz kan sulandırıcı iğne kullanacağım gebe kalır kalmaz bilmiyorum ne olacak korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bu üç dört gün sonra gebe olup olmadığım belli olacak hatta.... Hoşcakal

Back
X