Gebelik sonlandirma

bupliw

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
28
4
16
36
27. Haftamdayim gebelik sonlandirabilecek bir hastane ariyorum. Bebegimde kemik gelisiminde gerilik var tani konulamadi ama hekimler sonlandirma oneriyor bu haftalarda gebelik sonlandirabilen oldu mu kurul karari ile acaba :(

Sonlandırma öneren hekimler bunu zaten bulundukları hastanede yapmıyor mu?

Merhaba benimde 22. Haftamda zorunlu gebelik sonlandırma oldu. Detaylı ultrason sonucu problemler çıkınca çapa tıp fakültesinde heyete girdim ve kurul kararı çıkartıldı. Orada soruyorlar burada yada başka hastanemi diye. Ben kendi doktorumun işlemi yapmasını istedim. Özel bir hastanede sezeryan ile sonlandırma işlemi gerçekleşti. Çok üzgünüz ama mecburduk

Merhaba benimde 22. Haftamda zorunlu gebelik sonlandırma oldu. Detaylı ultrason sonucu problemler çıkınca çapa tıp fakültesinde heyete girdim ve kurul kararı çıkartıldı. Orada soruyorlar burada yada başka hastanemi diye. Ben kendi doktorumun işlemi yapmasını istedim. Özel bir hastanede sezeryan ile sonlandırma işlemi gerçekleşti. Çok üzgünüz ama mecburduk
merhaba, devlwt hastanesinden bu raporu almakla ilgili kurul ve rapor süreci nasıl işliyor acaba, bilgi verebilirseniz çok sevinirim..benim nipt testi sonucunda da cinsiyet kromozom bozukluğu çıktı :(

Back
X