- 26 Ocak 2020
- 250
- 167
- 103
İyi akşamlar herkeze. Konu hakkında bilgisi olan yaşayan bilen gören varsa lütfen yardımcı olsun. Bundan 3 ay önce gebelik öncesi kontrole gittim özel bir hastaneye normalde tüm testlerin yapılması lazım bana sadece smear yapıp gebelik için hazır olduğum bir problem olmadığını söyledi doktor. Bundan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve testler yapıldı benim tiroid hormonu TSH 36 ya fırlamış olması gereken en yüksek değer 4,94 gibi birseydi. Hemen endokrin bölğmüne yönlendirildim. Ertesi gün tekrar kan verdim değer 1 günde 45 olmuş. Endokrin bölümündeki doktor bana bebeğin yeterli hormonu alamadığını doğduğunda ıQ su düşük doğma ihtimalinin yüksek olduğunu ve kürtaj önerdiğini söyledi. Dünya başıma yıkıldı kulaklarım patlatacak gibi birşeyler oldu doktor konuşuyor ama ben anlamıyorum. Hemen tedaviye başlandı tabi kürtajı istemediğimi belirttim. 3 gün içerisinde değer 22 ye düşmüş. Böyle bir durum yaşayan var mı? Evlatlarını sağ Salim kucağına alan? İçim içimi yiyor. Burada benim durumumda olanlar varsa fikir paylaşmaları belki içimi rahatlatabilir