Gebelik sonuç

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
28
Merhaba gecen hafta gittiğimde kese vardi oksapar,progestan, vitamin verdi bugün doktora gittim cok.korkarak gittim bos kesedir diye halada belli değil, birdaki hafta 2 eylulde gidicem kalp.atisini duymam lazim dedi . 5-6 haftalik arasi geriden de geliyor olabilir dedi . Kafam iyice karıştı

Eklentiler

• 20200826_172016.webp
    20200826_172016.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba gecen hafta gittiğimde kese vardi oksapar,progestan, vitamin verdi bugün doktora gittim cok.korkarak gittim bos kesedir diye halada belli değil, birdaki hafta 2 eylulde gidicem kalp.atisini duymam lazim dedi . 5-6 haftalik arasi geriden de geliyor olabilir dedi . Kafam iyice karıştı
Şuan kaç haftalıksınız ben anlayamadım

7 haftadan sonra görünür ve kese içinde kesemi var.Yolk kesesi olabilir.Eger oysa boş kese değil

Panik olmayın daha erken. Ayrıca yolk kesesi de görünüyor. Boş gebelik olsa o da olmazdı. 7.- 8. haftalarda kalp atışlarını duyan insanlarda var sonuçta.
Ay insallah içim rahatliyor sayenizde ilk hamileligim polikistil over hastasiyim korkuyorum

Bu bebeğe kaç haftalık diyor? Oradaki kocaman bir yolc sac. O oluşunca genelde bebekte oluşuyor canım korkma. Ama doktorunu değiştir bence.

Back
X