Şuan kaç haftalıksınız ben anlayamadımMerhaba gecen hafta gittiğimde kese vardi oksapar,progestan, vitamin verdi bugün doktora gittim cok.korkarak gittim bos kesedir diye halada belli değil, birdaki hafta 2 eylulde gidicem kalp.atisini duymam lazim dedi . 5-6 haftalik arasi geriden de geliyor olabilir dedi . Kafam iyice karıştı
7 haftadan sonra görünür ve kese içinde kesemi var.Yolk kesesi olabilir.Eger oysa boş kese değilMerhaba gecen hafta gittiğimde kese vardi oksapar,progestan, vitamin verdi bugün doktora gittim cok.korkarak gittim bos kesedir diye halada belli değil, birdaki hafta 2 eylulde gidicem kalp.atisini duymam lazim dedi . 5-6 haftalik arasi geriden de geliyor olabilir dedi . Kafam iyice karıştı
5-6 haftalik arasiŞuan kaç haftalıksınız ben anlayamadım
Inşallah oyledir içim içimi yiyor belirsizlik7 haftadan sonra görünür ve kese içinde kesemi var.Yolk kesesi olabilir.Eger oysa boş kese değil
Panik olmayın daha erken. Ayrıca yolk kesesi de görünüyor. Boş gebelik olsa o da olmazdı. 7.- 8. haftalarda kalp atışlarını duyan insanlarda var sonuçta.5-6 haftalik arasi
Stres yapmayın rahat olun ki hamileliginizi etkilemesinInşallah oyledir içim içimi yiyor belirsizlik
Ay insallah içim rahatliyor sayenizde ilk hamileligim polikistil over hastasiyim korkuyorumPanik olmayın daha erken. Ayrıca yolk kesesi de görünüyor. Boş gebelik olsa o da olmazdı. 7.- 8. haftalarda kalp atışlarını duyan insanlarda var sonuçta.
Sayenizde rahatlıyorum , öğreniyorum bilmiyorum ilk hamilelegimStres yapmayın rahat olun ki hamileliginizi etkilemesin
Böyle düşünmene sevindim hakkında hayırlısı olsunSayenizde rahatlıyorum , öğreniyorum bilmiyorum ilk hamilelegim
Merhaba birsey sorucam benim karnim cok acıkıyor ama yerkende migdem bulaniyor tiksinme geliyor kasik agrilarimda hafiften başladı normal mi acaba doktora 2 eylulde gidicemStres yapmayın rahat olun ki hamileliginizi etkilemesin
Inan aynısı bendede var çok normal bu durumlarMerhaba birsey sorucam benim karnim cok acıkıyor ama yerkende migdem bulaniyor tiksinme geliyor kasik agrilarimda hafiften başladı normal mi acaba doktora 2 eylulde gidicem
Çubuk krakerle besleniyorum , mide bulantisi cok zormusInan aynısı bendede var çok normal bu durumlar
Ama yinede hamileliğin için azda olsa yemelisin birseylerÇubuk krakerle besleniyorum , mide bulantisi cok zormus
Deniyorum zorluyorum kendimiAma yinede hamileliğin için azda olsa yemelisin birseyler
Bu bebeğe kaç haftalık diyor? Oradaki kocaman bir yolc sac. O oluşunca genelde bebekte oluşuyor canım korkma. Ama doktorunu değiştir bence.Merhaba gecen hafta gittiğimde kese vardi oksapar,progestan, vitamin verdi bugün doktora gittim cok.korkarak gittim bos kesedir diye halada belli değil, birdaki hafta 2 eylulde gidicem kalp.atisini duymam lazim dedi . 5-6 haftalik arasi geriden de geliyor olabilir dedi . Kafam iyice karıştı
Bu günlerde geçer elbetDeniyorum zorluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?