Gebelik şüphesi ve idrar yolu enfeksiyonu

gunesadadeniz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
11
0
1
36
Hanımlar merhaba bat 9 Eylül yumurtlama 24 ağutostu. O günden itibaren inanılmaz kasıl ve bel ağrısı çektim ama kesinlikle idrar yaparken yanma veya sık idrara çıkma gibi şeyler yoktu. 2 gün önce bekleyemeyip tahlil verdim ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı tabiki gebelik kanda negatif çıktı erken olduğu için. Benim gebelik belirtisi dediğim şeyler idrar yolu enfeksiyonundan dedi doktor ama tabiki adete çok var haftaya tekrar test yapalım dedi. Benim gibi olan var mı ?

Büyük ihtimalle enfeksiyondan yaşamışsındır belirti.
Benim de çok başıma geldi.
Hamileyimdir diye ilaçları kullanmamazlık etme bitir sonuna kadar.

Büyük ihtimalle enfeksiyondan yaşamışsındır belirti.
Benim de çok başıma geldi.
Hamileyimdir diye ilaçları kullanmamazlık etme bitir sonuna kadar.
Antibiyotik ve 1 kullanımlık toz şase verdi 3. Gündeyim ilaçları kullanıyorum zaten gebelere verilen antibiyotik bu dedi. Eğer kaşık ve bel ağrısı enfeksiyondan olduysa ilaçları kullanmaya başlayalı üç gün oldu ağrılar hafiflemez miydi hala kasıklarım çok ağrıyor

Erken gebelik testi yap madem varsa çıkar çok silikte olsa az kalmış zaten.
Ama ilaçlarını kullan yani bende o hataya düştüm hep hamleyim sandım kendimi yarıda bıraktım tekrarlıyor şimdi sürekli

Erken gebelik testi yap madem varsa çıkar çok silikte olsa az kalmış zaten.
Ama ilaçlarını kullan yani bende o hataya düştüm hep hamleyim sandım kendimi yarıda bıraktım tekrarlıyor şimdi sürekli
Aynen ilaçları kullanıyorum zaten 5 günlük dedi doktor. Yarın sabah bir test yapayım diyorum. 3 4 gün var bata heralde azda olsa çıkar artık

Bende idrar testi vermiştim hafif idrarda enfeksiyon varmiş doktorum hem fitil hem şase verdi ilk haftalarda kullandım gebelikte enfeksiyon ilerlememesi daha önemli çok hızlı ilerler ilaçları bitir dedi zar zor bitirdim sizde lütfen bitirin

Bende idrar testi vermiştim hafif idrarda enfeksiyon varmiş doktorum hem fitil hem şase verdi ilk haftalarda kullandım gebelikte enfeksiyon ilerlememesi daha önemli çok hızlı ilerler ilaçları bitir dedi zar zor bitirdim sizde lütfen bitirin
Teşekkür ederim canım evet haklısın şuanda idrar sonrası vajina kısmında yanma bile olmaya başladı ama ben yine ilaçları düzenli kullanıyorum etki ettikçe geçer inşallah

Back
X