Gebelik şüphesi

Anka1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
83
60
18
30
Arkadaşlar merhaba acayip şüphe içindeyim gün içinde bazen mide bulantım var iki kere istiğfar oldu göğüslerim ağırlıyor ama uçları şişti ve rengi biraz değişti. 10 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı. Regl tarihime 5 gün var kasıklarımda batma var bugün çok sıklaştı akıntım sarı ve yoğun geliyor (affedersiniz)gebe olabilir miyim? Planlı bişey yok çocuk düşünmüyoruz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz.

Olabilirsiniz, belirtiler benziyor. Testi yeniden yapın. İmkanınız varsa direkt kan verin hatta.

Erken gebelik testi yapın

Geri çekilme yöntemi kullandığımız için eşim ihtimal vermiyor reglm 10 gün kala yaptım negatif çıktı. Şimdi elimde bir test daha var tecrübesizim Birkaç arkadaşım regl gecikirse bak sonuç kesin olur dedi kimiyse negatif çıktıysa değilsindşr dedi burda açılan forumlara baktım testler yanılabilir dediler.k. Eşimde imkansız diyor

10 gün önce yaptığınız testin negatif olması normal zira anca yumurtlama dönemidir o. Hamile olabilirsiniz geri çekilme korunma yöntemi değil malum. Birkaç gün bence bekleyip test yapın net belli olur.

Şüpheye düştüm direk kan testi mi önerirsiniz yoksa eczaneden boyla diye bir test aldım tekrar mı edeyim?

Şahsen ben hamile kaldıktan 2 hafta sonra bulantılatım başladı . Bence bulantı için çok erken .
10 gün önce negatif çıkması çok normal . Reglim geçmeşsni bekleyin

10 gün önce yaptığınız testin negatif olması normal zira anca yumurtlama dönemidir o. Hamile olabilirsiniz geri çekilme korunma yöntemi değil malum. Birkaç gün bence bekleyip test yapın net belli olur.
Çok teşekkür ederim 5 Eylül de tekrar deniycem ben de okudum korunma yöntemi olmadığını ama eşim çok emin konuşunca şüpheye düştüm.

Şahsen ben hamile kaldıktan 2 hafta sonra bulantılatım başladı . Bence bulantı için çok erken .
10 gün önce negatif çıkması çok normal . Reglim geçmeşsni bekleyin
Evet benimde son 2 gündür bir sabah bir de gündüz bulantım oldu belkide psikolojik olarak etkilendim

Evet benimde son 2 gündür bir sabah bir de gündüz bulantım oldu belkide psikolojik olarak etkilendim
Korunmasız ilişki yaşıyormussunuz zaten neden bu kadar kafaya taktınız bu sefe r?
10 gün önce test yapcak kadar ?
Ben gebelik istediğimde böyleşeyller yaptım.
Ondan önce 6 sene korunduk hiç aklımdan geçmedi test falan yapmak

10 gün önce göğüslerim hassaslaştı normalde regl tarihime 3-4 gün kala olur sonra araştırayım dedim içine girince de çıkamadım şüphe yaşayınca da yaptım açıkçası

10 gün önce göğüslerim hassaslaştı normalde regl tarihime 3-4 gün kala olur sonra araştırayım dedim içine girince de çıkamadım şüphe yaşayınca da yaptım açıkçası
10 gün önce yumurtlama günleriniz oluyor .
O günlerde birliktelik yaşadıysanız etkilerin bu günlerde olması laızm.
Mesela göğüs hassasıyeti , bel ağrısı gibi .
Mesela bunların hepsi bende 7 haftalık hamileyken oldu

Çok yeni evliyim kusura bakmayın öyle 7 haftalık falan olması imkansız zaten arkadaş çevrem şüphelendirince belki de psikolojik oldu. İlk göğüslerimden yola çıktım sordum çünkü göğüs hassasiyeti regl dönemime 3-4 gün kala olurdu hep çevrede olabilir diye şüphelendirince araştırdım. Cevabınız için çok teşekkür ederim

Bende de aynı belirtiler var reglime 5 gün var aynı şekilde korunuyoruz kusma dışında hepsi bende her ay olan şeyler. Birde başağrısı var ki sorma gitsin.
Yani hamileysen bende büyük ihtimalle hamileyim yaş 40

Allah’ın takdiri ne gelirse kabulümüz tabi ama reglden yaklaşınca olan belirtilerden biraz farklı gelince araştırdım o da ya psikolojik olarak etkiledi ya da şüphem de haklı çıkıcam Allah hepimize hayırlısını versin

Eşiniz korunma yöntemi geri çekilme olduğu için ihtimal vermiyormuş ama vermeniz lazım, bir korunma yöntemi değil kesinlikle. Ben hamile oldugunuzu düşünmüyorum ama bence henüz çocuk istemiyorsanız daha etkili olan korunma yöntemlerine yönelebilirsiniz.

Zaten bu ay bu stresi yaşattığı için ipleri alıcam elime. Psikolojik oldu büyük ihtimal sabah saatlerinden beri karın ağrım var regl olucam sanırım birkaç güne ben de artık düşünmüyorum. Bişeyyi çok araştırdıkça vücut ona göre tepki veriyormuş öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…