Gebelik şüphesi

fatma doganx

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
33
27
8
23
Merhaba kızlar 8 aydır bebek istiyoruz ve çalışıyoru hep negatif sonuç aldım bir düştüğüm oldu bu ay ilk defa bu kdar belirtim oldu sık sık idrara çıkmam aşırı derecede gaz çıkarmam ve akıntımın çoğalması arada bir kasıklarımd hafif bir ağrı oluyor acaba bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

sık sık idrara çıkmam aşırı derecede gaz çıkarmam ve akıntımın çoğalması arada bir kasıklarımd hafif bir ağrı
Ve adet olucam galiba deyip yerleşme kanaması (pembesi çok az) gördüm yazdıklarınıza ek olarak...Bunlar evet benim hamilelik belirtilerimdi...İnşallah hamilesinizdir

Ve adet olucam galiba deyip yerleşme kanaması (pembesi çok az) gördüm yazdıklarınıza ek olarak...Bunlar evet benim hamilelik belirtilerimdi...İnşallah hamilesinizdir
Canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına darısı tüm bekleyenlere inşallah rabbim hak eden herkese nasip etsin inşallah

Canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına darısı tüm bekleyenlere inşallah rabbim hak eden herkese nasip etsin inşallah
Allah'ıma şükürler olsun ki onu bize nasip etti..Şuan 3.5 yaşında Amin Allah'ım isteyen,hak eden herkese tez zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…