Gebelik şüphesi

rabiskoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
2
0
1
25
Adetim 1 hafta gecikti test yaptım çok silik bir çizgi ile karşılaştım emin olmak için kan testi yaptırdım fakat sonucu henüz çıkmadı gecikmenin 8. Gününde yavaştan başlayan bir kasık ağrısı midemden bir sürü ipne batırıyorlar sanki kramplarım 1 saat falan sürdü bayılma hissi kusma oldu kanama da 2 gündür 1 ped yarısı kadar sizce şüphe etmeli miyim tecrübelerinize dayanarak benimle paylaşıt mısınız?

Adetim 1 hafta gecikti test yaptım çok silik bir çizgi ile karşılaştım emin olmak için kan testi yaptırdım fakat sonucu henüz çıkmadı gecikmenin 8. Gününde yavaştan başlayan bir kasık ağrısı midemden bir sürü ipne batırıyorlar sanki kramplarım 1 saat falan sürdü bayılma hissi kusma oldu kanama da 2 gündür 1 ped yarısı kadar sizce şüphe etmeli miyim tecrübelerinize dayanarak benimle paylaşıt mısınız?
Geç döllenme olmuş olabilir ☺️

Ay hadi inşallah eğer öyle olduysa dün verdiğim kan testinde çıkar mı acaba o da yatın çıkıcak çok sabırsızlanıyorum
Kanda çıkar evet , düşük bir değer olabilir henüz yeni olduğu için ☺️ bir hafta gecikmede çok silik çıktıysa geç yumurtladınız o zaman

e kanamanız varmış regl olmuşssunuz.

Back
X