Gebelik şüphesi

Tabi ki görünür ama karnından baktıysa bazen gizleyebiliyor alttan muayenede kesin çıkar olsa öyle bişey ama sanmıyorum hamile olacağını.

Tabi ki görünür ama karnından baktıysa bazen gizleyebiliyor alttan muayenede kesin çıkar olsa öyle bişey ama sanmıyorum hamile olacağını.
Bebek değil de en azından 6.haftalıkken kese belli oluyor diye duydum,doktorada acık acık anlattım onu baz alarak muane etti karnımdan baktı. Sanırım oda şüphelenmedi ki söktürücü verdi :) ama genede kuşku düştü içime.. bakireyim bir de ben. Sadece sürtünme oldu boşalma olmadı. Genede içtim koruyucu hap.

Merhaba arkadaşlar 4 gün önce erkek arkadasmla ilişkiye girdik çıkarıp dışarı boşaldı ve devam etti azda olsa sperm gelmişmidir içime 2 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı yinede emin olamıyorum yardımcı olur musunuz

Hemen çıkmaz teste en büyük belirti adet gecikmesi o zaman tekrarla testi ve Sorumluluğunu alamayacağın şeylere kalkışma pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…