Gebelik şüphesi

Berna01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
28
0
1
31
2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim sinirlenenler cevap yazmasın ben bana yardım etcek insanlara soruyorum zorla cevap verdirmiyoruz

Ayy hic gulucegim yoktu aksam aksam...:KK70::KK70::KK70::KK70:
Nerden geliyor boyle şeyler aklınıza usenmiyonuzmu yav :KK70::KK70::KK70:

Üşenmek değil böyle yaşadığım için bilmiyorum soruyorum

2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim sinirlenenler cevap yazmasın ben bana yardım etcek insanlara soruyorum zorla cevap verdirmiyoruz
Tatlım hamileleik o kadar kolay olsa on tane dogururdum valla . Korkma bişey olmaz sperm rahim dışında canlı kalamıyor yani hamile olman imkansız gibi birşey

Teşekkür ederim düzgünce bişey soruyorum komik geliyo kimine ben bilmediğim için soruyorum gülmek yerine cevap vermekte zorlanıyo insnlar

Sen niye sinir oluyosun ki ben düzgünce cevap vercek insanlar yazsın dedim madem cevap vermeyip dalga geçceğine hiç yazma bak geç sizinde çocuklarınız var oldu bi hata büyüksünüz bilginiz var diye sordum akıl vercenize dalga geçiyosunuz

bizim daha cocugumuz yok tabi ki hata yapabilir ama o halti yiyen zaten herseye goze alir ! ki iliskiniz yok nasil hamile olabilirsin

İçeri girmedende çıplak temasta boşlma olunca ihtimal düşükte olsa olabiliyomuş netten bakmıştım ben iç çamaşryla sürtünmede az bşlmdn bahsettim sizden akılcalmak istedim bu kötü y mi tsm ilişki olmadı zaten

Teşekkür ederim düzgünce bişey soruyorum komik geliyo kimine ben bilmediğim için soruyorum gülmek yerine cevap vermekte zorlanıyo insnlar
Bilmediğim şeyi yapma bide iki kilot var di arada pecetede vardi yazmissin nelere kaldik ya rabbim. Korkuyorsan boyle şeylerden uzak duracaksin.illaki birşeyler yasamak istiyorsan herşeyi usulüne uygun yap git evlen nasil yapiyorsan kocanla yap sizi alipta evine kendine cocuklrina es anne yapacak adamlara aciyorum ben. İnş.hamilesindir allah inş. Mucizeyi yaratir hamile kalirsin ozaman ne yapacaksin çok merak ediyorum.

senin yaptigini kinamiyoruz ama normal.olmayan seyler soruyorsunuz ona guluyoruz resmen ! hem bize neden soruyorsun

Nişanlıyım ben evlenicem zaten bi hata oldu niye tersliyosun size kötü bi laf etmedim daha iyi sormak istedim sadece

Kime sorabilirim ki büyüksünüz bilginiz olabilir bilgisi olanlara sormak istedim sadece

Sen niye sinir oluyosun ki ben düzgünce cevap vercek insanlar yazsın dedim madem cevap vermeyip dalga geçceğine hiç yazma bak geç sizinde çocuklarınız var oldu bi hata büyüksünüz bilginiz var diye sordum akıl vercenize dalga geçiyosunuz

Canım senin aklın kesiyormu gercekten boyle biseyin olacağına.. Sorunda gram mantık yok... Haliyle guluyoruz... Kaç yasindasin hic mi biyoloji dersi almadın... Hem ne diyordu kutsal damacanada şafak abimiz et ete değmesi lazim kaptan...:KK70::KK70::KK70:

bak acikca konusayim siz sevismissiniz yuzeysel ve hamile kalamazsin mucize olursa onu bilemem ayrica evlenene kadar da dikkat et ileriue gitme daha fazla

Back
X