Gebelik şüphesi

Yok daha fazlası olamaz zaten evlenene kadar banada saçma geliyo ama emin olmak için sordum ben iç çamaşırı olmasa neyse ihtimal olabilir haklısınız saçma komik işte ama bi hata insanı saçmada olsa düşündürüyo

Benden sana tavsiye evlenene kadar uzak dur bu işlerden evlenince zaten dilediğini yaparsin
a sen niye o kadar ters konuştun ne sinir etti bu herkesin saçma dediği sorumu ben bilgi almak istedim büyük kişilerden sadece

biz sana hata yaptin demiyoruz ama boyle birseyi bilen herseyi bilmeli simdi ki genclik cahil degilsiniz

E
biz sana hata yaptin demiyoruz ama boyle birseyi bilen herseyi bilmeli simdi ki genclik cahil degilsiniz
Vet bilmeli ben nette baktım çıplak temasta ihtimal yok denilcek kadar az diyo ama o korkudan olan endişeden dolayı şüphe ettiğim için sordum banada saçma geliyo iki kilotla kiloda bulaşmasından hemen sildim dedim tek kilot olsa belki bulaştı vajnaya diceksin ama 2 kilot var bide peçete vardı banada komik geliyo ama o endişeden dolayı bi anda olabilir mi diyosn kötü bi niyetim yok size sormakta

Back
X