gebelik takvimi ve doktorun söylediği?

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
17.073
33.645
798
arkadaşlar burda profilimde gördüğünüz üzere 13 haftalık hamileyim. dünkü muayenede doktor sat'a göre 12 haftalık olduğumu söyledi. bu nasıl oldu anlamadım :S

takma böyle şeyleri arkadaşım benim sata göre 35 haftalık olmama gerekiyor ama ilk başlarda bebek boyutuna göre baktı dr ve 2 hafta geç döllenme dedi o yüzden şuan 33. hafta gözküyor ama 22. haftadan sonraydı sanırım bebek o 2 haftalık arayı kapattı şimdi 2 hafta önde gidiyor diyor değişiyor yani 1-2 hafta öyle..

yok canım doktor bebeğin gelişiminden bahsetmedi. sat'a göre dedi. senin şu an kk takvimi ile aynı mı gidiyor gebelik haftan??

12+0 ile 12+6. günler arasında 13. hafta içinde olunduğu anlamına geliyor.
Doktorlar tamamladığımız haftayı gelişim için baz alıyorlar.
Takviminiz 13. haftayı yaşadığınız için öyle yazıyor.
Benim anladığım kadarıyla böyle :)

Doktorlar sat göre hesaplıyor ilişkiye girilen tarih döllenme yi tahmin edemedikleri için ama hafta ilerledikçe ara kapanır .Gelişimi iyi olsunda takma kafana

bana da doktorun verdiği tahmini doğum tarihimle buradaki tutuyor evet. haftaların tutmaması şaşırttı beni.

canım benimde doktorum verdiği tarihle burdaki tarih tutuyor ama haftalar tutmuyor hafta tam bittikten sonra sayıyorlar doktorlar günleri hesaba katmıyorlar

canım benimde doktorum verdiği tarihle burdaki tarih tutuyor ama haftalar tutmuyor hafta tam bittikten sonra sayıyorlar doktorlar günleri hesaba katmıyorlar

hımm evet bu olabilir. çünkü benim haftalarım çarşambadan çarşambaya atlıyor. ben doktora perşembe günü gittim. 13. haftadayım dedim. o da yok 12 dedi. senin dediğin gibi olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…