• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik te olumsuz sonuç

Aminebdy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
430
210
33
31
Merhaba doktor bey ben iki yıllık evliyim hiç korunmadik ve yeni 23 yaşımdan gün aldım adetim duzensiz iki kez asilama oldum ama olumsuz sonuçlandı sonra da rahim filmi çektirdim ve tüplerim açık çıktı şimdi yine asilama olacam ama asilama yumurtaliklari on yıl yaslandiriyor diye duydum ne kadar doğru sizce tup bebek yaptırmalı miyim yoksa asilama ya devammi etmeliyim

Merhaba doktor bey ben iki yıllık evliyim hiç korunmadik ve yeni 23 yaşımdan gün aldım adetim duzensiz iki kez asilama oldum ama olumsuz sonuçlandı sonra da rahim filmi çektirdim ve tüplerim açık çıktı şimdi yine asilama olacam ama asilama yumurtaliklari on yıl yaslandiriyor diye duydum ne kadar doğru sizce tup bebek yaptırmalı miyim yoksa asilama ya devammi etmeliyim
Merhabalar : aşılamada basarı sansı yüksek olmadıgı ıcın ve sıze uygulanan 2 kez aşılamada gebelık elde edılemedıgı ıcın tüp bebek tedavısı dogru yol olarak gozukmektedır.Tüp bebekte basarıda merkez secımı ve laboratuvar oldukca onemlıdır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back