Gebelik tecrübesi olanlar bir ses verebilir mi

Benimde adet döngüm düzensizdir, 5 gün gecikme olduğunda önemsememiştim nasılsa oluyor diye arkadaşım aklıma girp yapsana test demişti. Damlatır damlatmaz çift çizgi olmuştu beklemeden, hamile olsanız çift olur diye düşünüyorum. Doğumdan sonra düzene girdi adetim 😂
Düzene girer benimkide umarım 😂

İdrar testleri iki hafta sonra pozitif sonuç veriyor diye biliyorum eğer hamilelik varsa. Ben o yüzden şüphelendiğim zaman iki hafta sonra yapmıştım ve pozitif çıkmıştı.

adetin 3 5 gun erken olmasi yada gecikmesi adet duzensizligi degildir
adet duzensizligi olan insanlar 2 3 ayda bir bazen daha gec adet oluyor
ben mesela yilda 3 kere adet olunca bu sene cok oldum derim
yinede bir dr a gidip tsh insulin degeri kanlariniza baktirin tabi
birde kanda gebeligim onaulandigi halde kaset testlerde 17.gun ancak silik cizgiyi gorebildim ben bazen daha gec sonuc verebiliyor testler en sagliklisi kan testi

adetin 3 5 gun erken olmasi yada gecikmesi adet duzensizligi degildir
adet duzensizligi olan insanlar 2 3 ayda bir bazen daha gec adet oluyor
ben mesela yilda 3 kere adet olunca bu sene cok oldum derim
yinede bir dr a gidip tsh insulin degeri kanlariniza baktirin tabi
birde kanda gebeligim onaulandigi halde kaset testlerde 17.gun ancak silik cizgiyi gorebildim ben bazen daha gec sonuc verebiliyor testler en sagliklisi kan testi
Teşekkür ederim yorum için :)

Oğluma hamileyken Testlerde çıkmamıştı. Siz emin olmak için mutlaka doktora gidin. Hem adet düzensizliğinizin altında bir sebep varsa oda çözülmüş olur.

O testte çıkma olayinda kesinlik yok bence.
Benim gayet de ultrason da kese falan çıkarken idrar testinde hayalet çizgi çıkıyordu.
İkinci de daha adet günüm bile gelmemisken köyü çizgi çıkmıştı.
En kesin kan testi de, korunuyormussunuz zaten. 😊

Hanımlar merhaba lafı uzatmadan anlatacağım yaklaşık 1 yıldır regl düzenim bozulmaya başladı 1 gecikmeler 2 gün erken olmalar 3 5 gün gecikmeler hatta 1 hafta gecikmeyi gördüğüm oldu tam düzene bindim derken bu ay yine bir gecikme yaşadım 5 gün gecikince pekte bir belirtim olmayınca şüphelendim eşim test yapmamı önerdi aldı geldi oncomed marka testle idrar testi yaptım negatif çıktı tek çizgi görünüyor evliliğimiz daha çok yeni olduğu için bizde henüz karar veremedik çocuk isteyip istemediğimize sizce bu teste güvenmelimiyim hamile olsam kesin çıkarmıydı çift çizgi olarak ve son olarak hamile olmadığımı varsayarak sağlam bir adet söktürücü tarifi bilen varmı yoksa bu hormon dengesizliği bana kafayı yedirtecek bu Arada dip not geçiyorum korunma yöntemi olarak prezervatif kullanıyoruz
Marka olarak bilemem. Ben 5 liralık olanlardan yapmıştım. Adet olmam gereken gün olmayınca 2.çizgi silik çıkmıştı.

O marka ile tecrübem yok ancak adet 5 gün geçiktikten sonra negatif verirse, cidden hamile değilsin demek. Yani pozitif olmasi çook düşük ihtimal.

Ki prezervatif ile korunuyorsaniz, nasil hamile kalma ihtimalin oluyor?

En iyisi adeti beklemek ve jinekologtan randevu almak.

Ve yeni evlilikte daha henüz bebek yapmayin. En az 1-2 yil bekleyin. Evlililiğin tadini çikarin. Bebek çok büyük bir stress faktörü çünkü.
Benim 10 15 gün geciktiği halde kan testi dahi hiç bir yerde çıkmamıştı ama hamileydim.

Bekleyin. Kafaniza göre söktürücü kullanmayın. Hamileyseniz bebeğe yazık olur. Şöyle bi 10 15 gün olsun yine kan testi filan yaptırın bazen çıkmayabiliyor bunu bizzat kendim tecrübe ettim.

Back
X