Gebelik tecrübesi olanlar lütfen okurmusunuz?

kendikabugunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
279
12
68
İstanbul
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama zaten gebelik beklediğim için meraklıydım kasık ağrılarım falanda vardı,gitti kan testi yaptırdım bhcg değerim 16 çıktı.Sevineymmi üzüleyimmi bilemedim.Hamileyim 5 tn yukarda olduğu için ama kaç haftalık 1 mi 3 mü netten baktım 2 farklı aralık var.Anlamadım birşey bide kimyasal gebelik olmasıda korkutuyor beni ya adet görürsem ve giderse içinizde deneyimi bu şekilde olan bayanlar varsa lütfen tecrubelerini paylaşırmısınız benimle.

Son düzenleme:
Canım benim ilk 2 gebeliğimde değerlerim düşüktü ve sonrasında kaybettim maalesef.

Ancak belki geç döllenme yaşanmış olabilir, moralini bozmak istemem, 2 günlük aralıklarla değerini ölçtürmeye devam et, umarım sağlıklı bir gebeliktir.

inşallah öyledir yani geç döllenmedir yoksa gitmesin miniğim

Adete 3 gün kala 17 çıktı adet günü 131 e yükselmişti.. İlk ölçtürdüğün değerin yüksekliğinden çok, artış miktarı önemli.. 2 gün sonra kan tahlilini aynı yere yine yaptırıp artışına baktırırsan daha kesin birşeyler düşünülbilir :)

inşallah hızlıca yükselir hayırlısıyla,ilk gebeliğimde bilmiodum bile öylesine test yaptrmıştım 8 haftalık çıkmıştı rahat etmiştim kalp atışı bile duyuluodu,bunda beklediğim için sıkamadım dişimi 1 hafta daha tahlil yaptırmak için.

Hakkında hayırlısı olsun :)
Ben de kendimi tutamadım 5 gün kala gittim kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı, 3 gün kala evde erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi görününce kan tahliline gittim 17hcg değeriyle hamile olduğumu öğrendim :) Hatta herkese duyurdum bile hamile olduğumu Allah da yüzümü kara çıkarmadı çok küşür şimdi 13. haftadayız :)
Yani sabır gösterip bekleyebilenlere hayranım

Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ben ilkinde gösterdim o sabrı ama bunda nasıl bi heyecan varsa yok dayanamadım,kimseyede birşey söylemedim böyle olunca ,bu sabahtan beri çok fazla belimde ve kasığımda ağrı var korkutuyor beni :/ inşallah yerleşme ağrısıdır bu ve güzel sonuçlanır hayırlısıyla.

Amin insallah :)
Insallah oyledir benim de dinmeyen kasik agrim oldu oyle ilk birkac gun sonra gecmisti.. umarim seninki de belirtidir benimki gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…