Gebeliğe Hazırlık Gebelik tes pozitif gbi gorunuyor bakar misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
34
İlk yaptığım test 4 dk içinde çizgi çıktı yanılma payı olabilir diye başka bi test daha yqptim bse çıkmadı şimdiye kadar hiç yanıldığını göremedim bu testin bozuk olabilir mi acaba

Eklentiler

• 20220418_123808.webp
    20220418_123808.webp
    19 KB · Görüntüleme: 225
  • 20220418_123803.webp
    20220418_123803.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 224
İlk yaptığım test 4 dk içinde çizgi çıktı yanılma payı olabilir diye başka bi test daha yqptim bse çıkmadı şimdiye kadar hiç yanıldığını göremedim bu testin bozuk olabilir mi acaba
Testlerin ikisinde de belirgin bir şekilde görünüyor kan verin bence. hayırlı olsun 💐

İnşallah vardır ama hata olacağını düşünmüyorum çok belirgin bir şekilde kırmızı. Testler aynı marka mı?
Testler aynı marka ama biri şerit biri kaset tipi test. diğerinde de çok hafif bi çizgi belirdi zar zor ikinci test böyle olunca emin olamadım çizgi çıkan test bozuk gbi de görünmüyor

Testler aynı marka ama biri şerit biri kaset tipi test. diğerinde de çok hafif bi çizgi belirdi zar zor ikinci test böyle olunca emin olamadım çizgi çıkan test bozuk gbi de görünmüyor
Testlerin hassasiyetleri farklı oldugu ıcın renk farklı cıkmıstır, hayırlı olsun 🌸❤️

Aslicim bat ne zaman ? Çizgi çıkmadı dediğin testte silik çizgi ne kadar zaman sonra çıktı ?

Göz yanıması değilse bunda da silik var ki. Diğeri erken gebelik testi sanırım ondan daha net ❤️ Hayırlısı olsun. Bat kaç gün var sizin. Bat günü kasette daha net belli olur🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220418_141850.webp
    Screenshot_20220418_141850.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 93
Back
X