- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerin ikisinde de belirgin bir şekilde görünüyor kan verin bence. hayırlı olsunİlk yaptığım test 4 dk içinde çizgi çıktı yanılma payı olabilir diye başka bi test daha yqptim bse çıkmadı şimdiye kadar hiç yanıldığını göremedim bu testin bozuk olabilir mi acaba
Insallah ya ikisi aynı teste ait diğerini atmadım görünmüyor diye ama onda da hafif hayalet bi çizgi belirmisTestlerin ikisinde de belirgin bir şekilde görünüyor kan verin bence. hayırlı olsun![]()
İnşallah vardır ama hata olacağını düşünmüyorum çok belirgin bir şekilde kırmızı. Testler aynı marka mı?Insallah ya ikisi aynı teste ait diğerini atmadım görünmüyor diye ama onda da hafif hayalet bi çizgi belirmis
Testler aynı marka ama biri şerit biri kaset tipi test. diğerinde de çok hafif bi çizgi belirdi zar zor ikinci test böyle olunca emin olamadım çizgi çıkan test bozuk gbi de görünmüyorİnşallah vardır ama hata olacağını düşünmüyorum çok belirgin bir şekilde kırmızı. Testler aynı marka mı?
Hayalet dediğim diğer bi test onu atmadım fotosunu insallah vardır bilemedimHayalet değil ki bariz belirgin var ikisinde de.
Kan verin hayırlı sağlıklı olsun.
Buraya da atın onu bakalım isterseniz. Farklı bir markadan tekrar deneyin benceTestler aynı marka ama biri şerit biri kaset tipi test. diğerinde de çok hafif bi çizgi belirdi zar zor ikinci test böyle olunca emin olamadım çizgi çıkan test bozuk gbi de görünmüyor
Testlerin hassasiyetleri farklı oldugu ıcın renk farklı cıkmıstır, hayırlı olsunTestler aynı marka ama biri şerit biri kaset tipi test. diğerinde de çok hafif bi çizgi belirdi zar zor ikinci test böyle olunca emin olamadım çizgi çıkan test bozuk gbi de görünmüyor
Buraya da atın onu bakalım isterseniz. Farklı bir markadan tekrar deneyin bence
Yo aynı idrarla yapmadımİki testi de aynı idrarla mı yaptınız?
Bilemiyorum pek emin olamadimTestlerin hassasiyetleri farklı oldugu ıcın renk farklı cıkmıstır, hayırlı olsun![]()
Kan testi verin, o zaman emin olursunuzBilemiyorum pek emin olamadim![]()
Bakalım hayırlısıKan testi verin, o zaman emin olursunuz![]()
Göz yanıması değilse bunda da silik var ki. Diğeri erken gebelik testi sanırım ondan daha netİlk yaptığım test 4 dk içinde çizgi çıktı yanılma payı olabilir diye başka bi test daha yqptim bse çıkmadı şimdiye kadar hiç yanıldığını göremedim bu testin bozuk olabilir mi acaba