Gebeliğe Hazırlık Gebelik tes pozitif gbi gorunuyor bakar misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah hüsrana uğramak istemiyorum biraz daha bekliycem
Siz bilirsiniz. Benim testim de böyle çıkmıştı bende 1.5 senedir bekliyordum hatta inanamadım ertesi gün tekrar test alıp yaptım farklı markadan ikisi de pozitif çıktı. Benim adete 5 gün kala sizinkinden de silik çıkmıştı çizgim. Ertesi gün koyulaştı. Bir de sabah ilk idrarla iki farklı markada deneyin derim. İnşallah pozitifi görürsünüz🤲🏻

İlk yaptığım test 4 dk içinde çizgi çıktı yanılma payı olabilir diye başka bi test daha yqptim bse çıkmadı şimdiye kadar hiç yanıldığını göremedim bu testin bozuk olabilir mi acaba
Hamilesinizzz hayırlısıyla olsun inşaallahh 🥰

Siz bilirsiniz. Benim testim de böyle çıkmıştı bende 1.5 senedir bekliyordum hatta inanamadım ertesi gün tekrar test alıp yaptım farklı markadan ikisi de pozitif çıktı. Benim adete 5 gün kala sizinkinden de silik çıkmıştı çizgim. Ertesi gün koyulaştı. Bir de sabah ilk idrarla iki farklı markada deneyin derim. İnşallah pozitifi görürsünüz🤲🏻
Insalllah ya hiç belirtim de yok diğer testlerin negatif çıkması modülü düşürdü

Inşaallahh benim de testimde oyleydi canım oyüzden ne zaman ettin test
Ögle 12 gbi yaptim testi ilk 5 dk içinde çıktı hemen şok geçirip 10 dk so ra bi daha yaptim hayalet çizgi çıktı 5 dk sonra tekrar yaptim negatif 3. Test

• Beğen
Reactions: Jou
Ögle 12 gbi yaptim testi ilk 5 dk içinde çıktı hemen şok geçirip 10 dk so ra bi daha yaptim hayalet çizgi çıktı 5 dk sonra tekrar yaptim negatif 3. Test
Sabah açkarna daha garantili olur aslındaa ben reglimin birgün önceden ettim sabah

Back
X