- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
Bence var gibi kuzum batlarımızın aynı olmasıCumartesi adet günüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var gibi kuzum batlarımızın aynı olmasıCumartesi adet günüm
Bat günü gelmediği için ilk idrar dışında varsa bile çıkmaz. Erken gebelik yanılabiliyor ama kaset test zor.Bunlar canım yaptığım testler
Bence var gibi kuzum batlarımızın aynı olmasıayıp olmazsa bişey sorabilir miyim yumurtlama yı ne zaman gördünüz peki üstünden on gün geçince kanda belli oluyor diyorlar
Valla bilmiyorum çatlatma iğnesini dokuz gün önce oldum bilemiyorumBence var gibi kuzum batlarımızın aynı olmasıayıp olmazsa bişey sorabilir miyim yumurtlama yı ne zaman gördünüz peki üstünden on gün geçince kanda belli oluyor diyorlar.
Yumurta çatladığı günden itibaren iğne olanlar 12ci günde kanda öğreniyor burdan okuduğum kadarı ile ki doktor daha iyi bilgi verir gene deValla bilmiyorum çatlatma iğnesini dokuz gün önce oldum bilemiyorum![]()
Siz bilirsiniz. Benim testim de böyle çıkmıştı bende 1.5 senedir bekliyordum hatta inanamadım ertesi gün tekrar test alıp yaptım farklı markadan ikisi de pozitif çıktı. Benim adete 5 gün kala sizinkinden de silik çıkmıştı çizgim. Ertesi gün koyulaştı. Bir de sabah ilk idrarla iki farklı markada deneyin derim. İnşallah pozitifi görürsünüzInsallah hüsrana uğramak istemiyorum biraz daha bekliycem
Hamilesinizzz hayırlısıyla olsun inşaallahhİlk yaptığım test 4 dk içinde çizgi çıktı yanılma payı olabilir diye başka bi test daha yqptim bse çıkmadı şimdiye kadar hiç yanıldığını göremedim bu testin bozuk olabilir mi acaba
Insalllah ya hiç belirtim de yok diğer testlerin negatif çıkması modülü düşürdüSiz bilirsiniz. Benim testim de böyle çıkmıştı bende 1.5 senedir bekliyordum hatta inanamadım ertesi gün tekrar test alıp yaptım farklı markadan ikisi de pozitif çıktı. Benim adete 5 gün kala sizinkinden de silik çıkmıştı çizgim. Ertesi gün koyulaştı. Bir de sabah ilk idrarla iki farklı markada deneyin derim. İnşallah pozitifi görürsünüz![]()
Ağzınızdan bal damlıyor insallah pozitif goruruum yoksa yine hastane yolları göründü banaHamilesinizzz hayırlısıyla olsun inşaallahh![]()
Inşaallahh benim de testimde oyleydi canım oyüzden ne zaman ettin testAğzınızdan bal damlıyor insallah pozitif goruruum yoksa yine hastane yolları göründü bana
Ögle 12 gbi yaptim testi ilk 5 dk içinde çıktı hemen şok geçirip 10 dk so ra bi daha yaptim hayalet çizgi çıktı 5 dk sonra tekrar yaptim negatif 3. TestInşaallahh benim de testimde oyleydi canım oyüzden ne zaman ettin test
Farklı idrarla denediğiniz içindir belkiInsalllah ya hiç belirtim de yok diğer testlerin negatif çıkması modülü düşürdü
Sabah açkarna daha garantili olur aslındaa ben reglimin birgün önceden ettim sabahÖgle 12 gbi yaptim testi ilk 5 dk içinde çıktı hemen şok geçirip 10 dk so ra bi daha yaptim hayalet çizgi çıktı 5 dk sonra tekrar yaptim negatif 3. Test