Gebelik tesim bu şekilde çıktı adetime 5 gün var

merve dm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
71
11
8
24
Adetime 4 gün var bunu yaptım sizce hamile miyim kasık ağrılarım çok var

Eklentiler

• IMG_6797.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 52
Yaptım hemen çıkmadı 2-3 saniye baktım teste tek çizgi görünce bıraktım daha sonra gidip baktım bu şekilde çıktı

10 dakikadan sonra çıktıysa kuruma çizgisidir muhtemelen ama daha erken olduğu için de geç çıkmış olabilir, adet günü tekrar yapın

Merhabalar, bende reglden 4 5 gün önce regl olacakmışım gibi ağrı yaşadım, artı olarak göğüs hassasiyetimde vardı. Erken gebelik testi alıp reglinizin 1-2 gün gecikmesi halinde testi tekrarlayın, hakkınızda hayırlısı olsun

Peki, benim de 10 günüm var regli bacaklarım çok ağrıyor sürekli damarlar çıkacak gibi özellikle bugün. Cpk arttı daha önce daha seyrekti sol kasıkta batma gibi ağrı oluyordu test yapmalı mıyım sizce

Betahcg eğer döllenme olduysa, ilişkiden 10/12 gün sonra yükselmeye başlar. Zaten testleri pozitife çeviren de bu değerdir. Bence test yapmak için acele etmeyin, çünkü bu değer tam yükselmediyse, hamile olsanız bile testte negatif sonucunu gösterebilir

çok umutlanmakta istemiyorum sürekli test yapmakta istemiyorum sonra üzülüyorum sonra o yüzden birazdaha beklim bence en azından batım geçer se 1 2 gün ona göre yaparım ama bazen de sabırsızlanıyorum

çok umutlanmakta istemiyorum sürekli test yapmakta istemiyorum sonra üzülüyorum sonra o yüzden birazdaha beklim bence en azından batım geçer se 1 2 gün ona göre yaparım ama bazen de sabırsızlanıyorum
Sabırsızlanmakta çok haklısın, bende aynısıydım ama dediğim gibi betahcg hemen yükselmiyor, negatif sonucunu görebilirsin gebelik olsa dahi. Sabretmek en iyisi. Ayrıca belirtiler reglle birebir aynı insan ayırt edemiyor. Ben yumurtlama günlerimi günaşırı değerlendirmiştim bu arada aklınızda bulunsun

Bende genel de günşaırı değerlendirdim ve umarım hayırlı haberler alırım sabredebildiğim yere kadar sabredeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…