Rica ederim, pozitiftiTeşekkür ederim peki testiniz ne sonuç verdi daha sonra
Peki, benim de 10 günüm var regli bacaklarım çok ağrıyor sürekli damarlar çıkacak gibi özellikle bugün. Cpk arttı daha önce daha seyrekti sol kasıkta batma gibi ağrı oluyordu test yapmalı mıyım sizceMerhabalar, bende reglden 4 5 gün önce regl olacakmışım gibi ağrı yaşadım, artı olarak göğüs hassasiyetimde vardı. Erken gebelik testi alıp reglinizin 1-2 gün gecikmesi halinde testi tekrarlayın, hakkınızda hayırlısı olsun
Dualarım sizinle allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahAyyy çok sevindim dualarınızda bizi unutmayın
Betahcg eğer döllenme olduysa, ilişkiden 10/12 gün sonra yükselmeye başlar. Zaten testleri pozitife çeviren de bu değerdir. Bence test yapmak için acele etmeyin, çünkü bu değer tam yükselmediyse, hamile olsanız bile testte negatif sonucunu gösterebilirPeki, benim de 10 günüm var regli bacaklarım çok ağrıyor sürekli damarlar çıkacak gibi özellikle bugün. Cpk arttı daha önce daha seyrekti sol kasıkta batma gibi ağrı oluyordu test yapmalı mıyım sizce
Betahcg eğer döllenme olduysa, ilişkiden 10/12 gün sonra yükselmeye başlar. Zaten testleri pozitife çeviren de bu değerdir. Bence test yapmak için acele etmeyin, çünkü bu değer tam yükselmediyse, hamile olsanız bile testte negatif sonucunu gösterebilir
Sabırsızlanmakta çok haklısın, bende aynısıydım ama dediğim gibi betahcg hemen yükselmiyor, negatif sonucunu görebilirsin gebelik olsa dahi. Sabretmek en iyisi. Ayrıca belirtiler reglle birebir aynı insan ayırt edemiyor. Ben yumurtlama günlerimi günaşırı değerlendirmiştim bu arada aklınızda bulunsunçok umutlanmakta istemiyorum sürekli test yapmakta istemiyorum sonra üzülüyorum sonra o yüzden birazdaha beklim bence en azından batım geçer se 1 2 gün ona göre yaparım ama bazen de sabırsızlanıyorum
Sabırsızlanmakta çok haklısın, bende aynısıydım ama dediğim gibi betahcg hemen yükselmiyor, negatif sonucunu görebilirsin gebelik olsa dahi. Sabretmek en iyisi. Ayrıca belirtiler reglle birebir aynı insan ayırt edemiyor. Ben yumurtlama günlerimi günaşırı değerlendirmiştim bu arada aklınızda
Bende genel de günşaırı değerlendirdim ve umarım hayırlı haberler alırım sabredebildiğim yere kadar sabredeceğim bakalımSabırsızlanmakta çok haklısın, bende aynısıydım ama dediğim gibi betahcg hemen yükselmiyor, negatif sonucunu görebilirsin gebelik olsa dahi. Sabretmek en iyisi. Ayrıca belirtiler reglle birebir aynı insan ayırt edemiyor. Ben yumurtlama günlerimi günaşırı değerlendirmiştim bu arada aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?