Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Days comfortSilik bir çizgi var inşallah doğru sonuç çıkarmıştır testiniz.
Markası nedir ?
Bu marka yaniltmiyor diye biliyorum inşallah sağlıkla ilerler. Tebrik ederimDays comfort
İnşallah hastaneye geldim şimdi bekliyorum yarın dişçim var pozitif ise iptal edeceğimBu marka yaniltmiyor diye biliyorum inşallah sağlıkla ilerler. Tebrik ederim
Beta 3.37 dedi Dr varda yokda diyemem 2 gün sonra bir daha kan vermemi istediBu marka yaniltmiyor diye biliyorum inşallah sağlıkla ilerler. Tebrik ederim
Çok arada bir rakam adetin gecti mi .Beta 3.37 dedi Dr varda yokda diyemem 2 gün sonra bir daha kan vermemi istedi
Yok hayır hala adet olmadım bu gün kan verdim 3.72 Dr şaşırdı haftaya adet olmaz isen kadın doğuma gözük dediÇok arada bir rakam adetin gecti mi .
Niye şaşırdı ki benim de 3.78 çıktı adete 8 gün kala direkt gebe değilsin dedi :)Yok
Yok hayır hala adet olmadım bu gün kan verdim 3.72 Dr şaşırdı haftaya adet olmaz isen kadın doğuma gözük dedi
Ben yeni ameliyat oldum adet döngüm farklılaştı geç döllenme şüphesi dedi miyom ameliyatı oldum bu sebeple benim değerimi normalde bende biliyorum negatif ama Dr tüm tanılarımı bildiği için şüpheli rakam benim için dediNiye şaşırdı ki benim de 3.78 çıktı adete 8 gün kala direkt gebe değilsin dedi :)
Niye şaşırdı ki benim de 3.78 çıktı adete 8 gün kala direkt gebe değilsin dedi
Şuan test yapmıyorum beklemede kaldım kendimi kaptırıp psikolojimi bozmak istemiyorumCanım gebelik testiyle koyulaşmayı da takip edebilirsin. Koyulaşma olursa yükseliyor demek değer
Canım gebelik var mı? Bende bu testten yaptım hafif pembe çizgi çıktı ama daha 4 gün reglime acaba doğru mu?Şuan test yapmıyorum beklemede kaldım kendimi kaptırıp psikolojimi bozmak istemiyorum2. Gün gecikmeye girdim şuan bakalım nasip inşallah vardır
Merhaba kimyasala döndü artış oldu kanda ama kimyasalmışCanım gebelik var mı? Bende bu testten yaptım hafif pembe çizgi çıktı ama daha 4 gün reglime acaba doğru mu?
Kanaman oldu muMerhaba kimyasala döndü artış oldu kanda ama kimyasalmış
Evet yoğun pıhtı şekllinde ve sancılı geçti bugün kanamam yok ama lekelenme gibi oluyor yoğunluk gittiKanaman oldu mu
Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik olur derler inşallah önümüzdeki aylarda mucizeniz sizi bulurEvet yoğun pıhtı şekllinde ve sancılı geçti bugün kanamam yok ama lekelenme gibi oluyor yoğunluk gitti
İnşallah çok teşekkür ederim mayısta ameliyatta olmuştum demekki vakti zamanı değildi diyoruz eşimleKimyasal sonrası sağlıklı gebelik olur derler inşallah önümüzdeki aylarda mucizeniz sizi bulur![]()