• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik test silik çizgi

mineumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
137
15
28
36
Merhaba 2 ağustosta regl oldum günlerimi değerlendirdim bugün test aldım ince bir çizgi var çok net bakınca belli oluyor emin olamadım bir tane daha yaptım aynı markadan oda silik çıktı regle 3 gün var

Eklentiler

• IMG_1160.webp
    IMG_1160.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_1161.webp
    IMG_1161.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 89
Silik bir çizgi var inşallah doğru sonuç çıkarmıştır testiniz.
Markası nedir ?

Niye şaşırdı ki benim de 3.78 çıktı adete 8 gün kala direkt gebe değilsin dedi :)
Ben yeni ameliyat oldum adet döngüm farklılaştı geç döllenme şüphesi dedi miyom ameliyatı oldum bu sebeple benim değerimi normalde bende biliyorum negatif ama Dr tüm tanılarımı bildiği için şüpheli rakam benim için dedi

Canım gebelik testiyle koyulaşmayı da takip edebilirsin. Koyulaşma olursa yükseliyor demek değer

Niye şaşırdı ki benim de 3.78 çıktı adete 8 gün kala direkt gebe değilsin dedi

Canım gebelik testiyle koyulaşmayı da takip edebilirsin. Koyulaşma olursa yükseliyor demek değer
Şuan test yapmıyorum beklemede kaldım kendimi kaptırıp psikolojimi bozmak istemiyorum 🥺 2. Gün gecikmeye girdim şuan bakalım nasip inşallah vardır

Şuan test yapmıyorum beklemede kaldım kendimi kaptırıp psikolojimi bozmak istemiyorum 🥺 2. Gün gecikmeye girdim şuan bakalım nasip inşallah vardır
Canım gebelik var mı? Bende bu testten yaptım hafif pembe çizgi çıktı ama daha 4 gün reglime acaba doğru mu?

Back
X