- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gibi kuzum yaaa hayirlsiiKızlar merhaba
Bugün yumurtlama 12.günü test yaptım ilk idrar ile bu şekilde çoktı. Sizce çizgi var mıdır
Eki Görüntüle 2643823 Eki Görüntüle 2643824
Ben gördüm ama çok çok silik hayali çizgi olabilir canım ne kadar sürede gördünKızlar merhaba
Bugün yumurtlama 12.günü test yaptım ilk idrar ile bu şekilde çoktı. Sizce çizgi var mıdır
Eki Görüntüle 2643823 Eki Görüntüle 2643824
5 dak içinde gördün. Bende normalde resmini tam çekemedim. Testten çok net görüyorum. Ama bugün zaten 8.inci günüm bu kadar silin olması normal midirBen gördüm ama çok çok silik hayali çizgi olabilir canım ne kadar sürede gördün
Maalesef ben de goremedim![]()
aslında çekemedim kaset elimdeyken çok net görüyorjm
Bazen gözle daha iyi görülüyor canım fotoğraftansa istersen kan testi yaptır biz burda ne desek yalan olur . Bir şey deyip umut vermekte istemiyorum5 dak içinde gördün. Bende normalde resmini tam çekemedim. Testten çok net görüyorum. Ama bugün zaten 8.inci günüm bu kadar silin olması normal midir
Dua et kuzum ya bebeğiöi kaybettim marttaBelki isiktan goremiyoruzdur biz, birkac gun sonra testi tekrarlayip bize de haber verin olur mu? (insallah hamilelik vardir)
Çok sağol kuzum adetimi beklicem cumartrsi adet günümBazen gözle daha iyi görülüyor canım fotoğraftansa istersen kan testi yaptır biz burda ne desek yalan olur . Bir şey deyip umut vermekte istemiyorum
Hadi inşallah hayırlı haberlerini beklerizÇok sağol kuzum adetimi beklicem cumartrsi adet günüm