- 16 Ekim 2022
- 176
- 22
- 28
- Konu Sahibi papatyagibiii
-
Ve bugunde tekrar test verdim .Merhaba arkadaşlar dün test verdim sonuç böyleydi tam anlayamadım değer ayrı yazıyor yukarıda ayrı bir deger yardımcı olur musunuz.
Malesef bugunde baktırdım 4.3 dü3 temmuz 2020 de 189 cikmis betanız, o zaman da gebeymişsiniz, suanda da 12 çıkmış betaniz yani hamilesiniz, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ve birde anlamadıgım sey deger kısmnda neden 0.1 yazıyor3 temmuz 2020 de 189 cikmis betanız, o zaman da gebeymişsiniz, suanda da 12 çıkmış betaniz yani hamilesiniz, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Teşekkür ederim allah razı olsunkimyasal gebelik olabilir geçmiş olsun.
evet sanırım kimyasal. bir doktora görünün isterseniz.Buda bugünkü herşey nasip kısmet.
Doktora söyledim kadın doguma yonlendirin diye randevu alın diyor randevu almakta tutturmakta ne zamana olur bilmiyorum ilgilenmediler açıkcası ordada dün test yaptıgımı belirtmistim bugunku testi dikkate aldılarevet sanırım kimyasal. bir doktora görünün isterseniz.
anladım geçmiş olsunDoktora söyledim kadın doguma yonlendirin diye randevu alın diyor randevu almakta tutturmakta ne zamana olur bilmiyorum ilgilenmediler açıkcası ordada dün test yaptıgımı belirtmistim bugunku testi dikkate aldılar
2015 2023 arasindaki en düşük değer 0.1 yaziyor en yuksek deger 188 yaziyorVe birde anlamadıgım sey deger kısmnda neden 0.1 yazıyor
Geçmiş olsun =(Malesef bugunde baktırdım 4.3 dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?