Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yapar yapmaz belşrdi mi belirdiyse sonra silinmesi önemki değilEki Görüntüle 3675755 Bu testi sabah ilk idrarla yaptım reglim 2 gün geçti çizginin yarısı yok gebelik varmıdır acaba
Olabilir testiniz varsa bi tane daha yarın sabah yapın isterseniz.Eki Görüntüle 3675755 Bu testi sabah ilk idrarla yaptım reglim 2 gün geçti çizginin yarısı yok gebelik varmıdır acaba
İlk yaptığımda da böyleydiİlk yapar yapmaz belşrdi mi belirdiyse sonra silinmesi önemki değil
Sabaha hastaneye kan vericem de bir sorayım dedim böyle olan var mıOlabilir testiniz varsa bi tane daha yarın sabah yapın isterseniz.
Öyleyse pozitif kabul edilebilir. Markası nedir kaç dakikada çıktıİlk yaptığımda da böyleydi
Artı med marka dakika tutmadım da 10 dk olmuştur yarın kan vericem bakalımÖyleyse pozitif kabul edilebilir. Markası nedir kaç dakikada çıktı
Pozitif olabilir. Umutlandırmak istemiyorum. Markada çok güvenilir değil. Başka test var mı elinde?Artı med marka dakika tutmadım da 10 dk olmuştur yarın kan vericem bakalım
Var da yarın kan testi vericem böyle olan var mı diye sormak istedimPozitif olabilir. Umutlandırmak istemiyorum. Markada çok güvenilir değil. Başka test var mı elinde?
Merhaba sonucunuz ne oldu kan verdiniz miVar da yarın kan testi vericem böyle olan var mı diye sormak istedim
Sabah vericem sonucu yazarımMerhaba sonucunuz ne oldu kan verdiniz mi
Bende artı med ile yaptım böyle çıktı ama daha kan vermedim kan verince bilgilendirir misiniz?Sabah vericem sonucu yazarım
Sonucunuz ne çıktıSabah vericem sonucu yazarım