Hangi test marka süre çok uzun yarın tekrarlayın testi ilk 10 dakika doğru sonucKızlar selam. Aylardır çocuk yapmaya çalışıyoruz. Reglim gecikti 1 hafta oldu. 10 gündür de sürekli kasık ağrım ve bacak ağrım var. Memelerim de hassaslaştı. Sabah test yaptım 10 dk bekledim negatif çıktı. Çok üzüldüm testi banyoda bırakıp bi iki saat yattım. Uyandıgımda testte bu sekilde 2. çizgi vardı. Kuruma çizgisi de olabiliyormuş ama emin olamadım. Kan testi yaptırayım diyorum ama ağrım var ya regl olursam diye bikaç gün bekleyeyim dedim. Bu durumu yaşayıp pozitif çıkan var mı?
kan verirseniz kesin sonuç çıkar ama kuruma çizgisi gibi duruyor ama emin olun yinede markası bilmediğimiz testler burda bazılarına yalancı pozitif çıkarıyor ama ilk 10 dakika baz alın diolar hepKızlar selam. Aylardır çocuk yapmaya çalışıyoruz. Reglim gecikti 1 hafta oldu. 10 gündür de sürekli kasık ağrım ve bacak ağrım var. Memelerim de hassaslaştı. Sabah test yaptım 10 dk bekledim negatif çıktı. Çok üzüldüm testi banyoda bırakıp bi iki saat yattım. Uyandıgımda testte bu sekilde 2. çizgi vardı. Kuruma çizgisi de olabiliyormuş ama emin olamadım. Kan testi yaptırayım diyorum ama ağrım var ya regl olursam diye bikaç gün bekleyeyim dedim. Bu durumu yaşayıp pozitif çıkan var mı?
Artı med marka. Yarın deneyecem ama negatif çıkacak diye çok korkuyorum. Önerdiğiniz marka var mı?Hangi test marka süre çok uzun yarın tekrarlayın testi ilk 10 dakika doğru sonuc
Dıpıll kaset test laboquik kaset test awox erken gebelik testiArtı med marka. Yarın deneyecem ama negatif çıkacak diye çok korkuyorum. Önerdiğiniz marka var mı?
Teşekkür ederimDıpıll kaset test laboquik kaset test awox erken gebelik testi
Kızlar yeniden test yaptım. Pozitif çıktı. Kan testi de yaptırdım emin olmak için. Pozitif çıktı. Gebeyim. Bu durumu yaşadıysanız diye sizle de paylaşayım dedimKızlar selam. Aylardır çocuk yapmaya çalışıyoruz. Reglim gecikti 1 hafta oldu. 10 gündür de sürekli kasık ağrım ve bacak ağrım var. Memelerim de hassaslaştı. Sabah test yaptım 10 dk bekledim negatif çıktı. Çok üzüldüm testi banyoda bırakıp bi iki saat yattım. Uyandıgımda testte bu sekilde 2. çizgi vardı. Kuruma çizgisi de olabiliyormuş ama emin olamadım. Kan testi yaptırayım diyorum ama ağrım var ya regl olursam diye bikaç gün bekleyeyim dedim. Bu durumu yaşayıp pozitif çıkan var mı?
Sağlıkla alın kucağınızaKızlar yeniden test yaptım. Pozitif çıktı. Kan testi de yaptırdım emin olmak için. Pozitif çıktı. Gebeyim. Bu durumu yaşadıysanız diye sizle de paylaşayım dedim
Hayirli olsun Saglikla kucaginiza alin insallah beta kac ciktiKızlar yeniden test yaptım. Pozitif çıktı. Kan testi de yaptırdım emin olmak için. Pozitif çıktı. Gebeyim. Bu durumu yaşadıysanız diye sizle de paylaşayım dedim
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar yeniden test yaptım. Pozitif çıktı. Kan testi de yaptırdım emin olmak için. Pozitif çıktı. Gebeyim. Bu durumu yaşadıysanız diye sizle de paylaşayım dedim
Teşekkür ederimHayirli olsun Saglikla kucaginiza alin insallah beta kac cikti
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?