- 12 Şubat 2022
- 16
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi KontesKontes
-
GebesinizMerhaba , bugün test yaptım . Sonucu hiç anlamadim. İlk kez bebek deniyoruz . Adetim 2 gün gecikti. Başına böyle şeyler gelen var mı ?
Hayırlı olsun. Belki geç döllenme olduğu için silik çıkmıştır. Kan verebilirsiniz en kısa zamandaMerhaba , bugün test yaptım . Sonucu hiç anlamadim. İlk kez bebek deniyoruz . Adetim 2 gün gecikti. Başına böyle şeyler gelen var mı ?
Ay umarım öyledir gerçekten teşekkür ederimGebesiniz
Çok mutlu oldum gerçekten pazartesi kan testi vereceğim İnşallahTebrkler canımbenimde böyle cıkmıstı
Pazartesi hemen vereceğim çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Belki geç döllenme olduğu için silik çıkmıştır. Kan verebilirsiniz en kısa zamanda
Bu sabah en iyi markanın testi ile yaptım heeyecandan elim ayağım titriyor . Rabbim isteyen herkese versinBenim de silik çıkmıştıEki Görüntüle 3005348
Hayırlı olsunBu sabah en iyi markanın testi ile yaptım heeyecandan elim ayağım titriyor . Rabbim isteyen herkese versin
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versinHayırlı olsun
Hayırlı olsunBu sabah en iyi markanın testi ile yaptım heeyecandan elim ayağım titriyor . Rabbim isteyen herkese versin
Hayırlı olsun gebesiniz.silik de olsa genel olarak pozitiftir yanılma çok nadir olur.adet zamanım gelmeden hep bu şekilde testle öğrendim bendeBu sabah en iyi markanın testi ile yaptım heeyecandan elim ayağım titriyor . Rabbim isteyen herkese versin
Kan verdiniz miBu sabah en iyi markanın testi ile yaptım heeyecandan elim ayağım titriyor . Rabbim isteyen herkese versin
Evet kan testi verdim kaç haftalık anlamdım amaKan verdiniz mi
Maşallah çok yeni daha 2 güne Bi artışı izleEvet kan testi verdim kaç haftalık anlamdım amayarın doktora gideceğim
Yarın doktorda bakicaz inşallah bir sıkıntı yokturMaşallah çok yeni daha 2 güne Bi artışı izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?