Gebelik Testi 2. Çizgi silik çıktı

BurcuYengec

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedası...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.215
1.899
133
36
Arkadaşlar selamlar reglime 4_5 gün var daha kaset test yaptım ilk beş dj içinde ikinci çizgi silik çıktı diğer testi de emin olmak için yaptım oda aynı çıktı acaba erken diye mi böyle yorumlar mısınız rica etsem .

Eklentiler

• IMG_20220301_093137.webp
    IMG_20220301_093137.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 267
Arkadaşlar selamlar reglime 4_5 gün var daha kaset test yaptım ilk beş dj içinde ikinci çizgi silik çıktı diğer testi de emin olmak için yaptım oda aynı çıktı acaba erken diye mi böyle yorumlar mısınız rica etsem .
Hayırlı olsun hamilesiniz😻 yine emin olmak kan verebilirsiniz. Evet erken yaptığınız için silik çıkmış testleriniz.

Hayırlı olsun hamilesiniz😻 yine emin olmak kan verebilirsiniz. Evet erken yaptığınız için silik çıkmış testleriniz.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah öyledir 🥰 son zamanlarda bu dış gebelik kimyasal gebelik çok okudum o yüzden evham yaptım sanırım ama regli günümde tekrarlicam inşallah koyulaşır çizgiler🙏

Merhabalar benimde adetime 4 gün kala böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim betam 30du hamileydim zaten sonra adetim geçikti sizde kan verin 🥰

Merhabalar benimde adetime 4 gün kala böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim betam 30du hamileydim zaten sonra adetim geçikti sizde kan verin 🥰
Yarın sağlık ocağında vericem kuzum inşallah hamileyimdir. Rabbim seninkinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🥰

İnşallah canım inşallah ilk bebekmi olacak inşallah
Yok canım ya bi tane 10 yaşında kızım var şükürler olsun ama artık ilk defa bebek düşündük 3 aydır korunmuyoruz ama geçen ay adetten 4_5 gün önce lekelenmem oldu yerleşme kanaması sandım ama ikinci gün çok yoğun ve çok sancılı kanamam oldu özele gittim bana yumurta ters çatlamış deyip doğum kontrol hapı verdi bende içmedim çünkü az çok okuyorum belkide kimyasal gebelik yaşadım bilmiyorum şimdide bu ay bu çizgileri gördüm inşallah rabbim hayırlısını versin

Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah öyledir 🥰 son zamanlarda bu dış gebelik kimyasal gebelik çok okudum o yüzden evham yaptım sanırım ama regli günümde tekrarlicam inşallah koyulaşır çizgiler🙏
Bunları anlamanın tek yolu kan vermeniz değer artışına bakmanız ama evham yapmayın bence umarım sağlıklı ilerler😇

Back
X