Gebelik Testi 2. Çizgi silik çıktı

Benim reglime 4_5 gün vardı yaptığımda iki tane kaset test yaptım çok hafif çıktı ikinci çizgi bugün reglime 2_3 gün var tekrar yaptım ve çok net gördüm ikinci çizgiyi ayın 10 unda hastane randevum var netleşmesi için ozamanı beklicem ama çizgiyi gördüm ya şükürler olsun ama sendede var yani erken diye öyle çıkmıştır inşallah öyledir yani biraz bekle gün aşırı test yap bakalım ne olcak haberleşiriz yine burdan bak bugün yaptığım testi atıyorum
Ay canımmm çok ssvindimm inşallah benimde öyle olur sonucu sağlıkla kcağına al inşallah.eski testinin fotosu duruyorsa atarmısın onada bakayım karşılaştırayım

Ay canımmm çok ssvindimm inşallah benimde öyle olur sonucu sağlıkla kcağına al inşallah.eski testinin fotosu duruyorsa atarmısın onada bakayım karşılaştırayım
Bak bu geçen gün yaptığım test ve çizgiler çok net değil pembe ilk beş dkkada çıktı çok silik yani bi bak bakalım

Eklentiler

• IMG_20220301_093137.webp
    IMG_20220301_093137.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 235
Merhaba arkadaşlar bu testler çok silikti ama bekledkçe daha belirginleşti. Reglim 3 gün gecikti. Göğüs ağrım var. Regl tarihimden 1 gün önce pembe sulu 1 2 damla kan geldi ve bu 2 gün devam etti. 3. Gün pembe damlalar gelmedi. Gebe olabilir miyim. Daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım o zaman çift çizgi cok kırmızıydı 2 gün sonra böyle silikleşmişti ve regl olmştm. Değerimde 29 dan 10 a düşmüştü sonra 0 landı. Korkuyorum. Yarın kan vermeye gidicem ama sizler ne düşünüyorsunuz ? Birşey vardı da kayıp mı ediyorum acaba ? Adetim 3 gün gecti sonucta daha belirgin olması gerekmez miydi bu çizgilerin. Kafayı yemek üzereyim ben dünden beri. Sabahı zor edicem :((((

Eklentiler

• 149A1468-5AF4-4CA4-8707-F3474DDECA61.webp
    149A1468-5AF4-4CA4-8707-F3474DDECA61.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 230
Bir de ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamamıştım. O kıpkırmızı çizgileri gördüğümde. Suan çok silik çizgi gördm ama yerleşme kanaması gibi 3 4 damladan ibaret pembe bısey yaşadım. Kafam allak bullak

Adetime 2 gün var erkenen gebelik testi yaptım bir bakar mısınız tüm gebelik belirtileri var gögüs kasık batması sık idrara cıkma yorgunluk uyku. Eşime daha söylemedim bu sonucu pazartesi mi kan veriyim salı günü adet olacagım bu bekleyiş gercekten zormus bu sonuctan negatife dönen var mı

Eklentiler

• IMG_20220312_224843.webp
    IMG_20220312_224843.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 221
Adetime 2 gün var erkenen gebelik testi yaptım bir bakar mısınız tüm gebelik belirtileri var gögüs kasık batması sık idrara cıkma yorgunluk uyku. Eşime daha söylemedim bu sonucu pazartesi mi kan veriyim salı günü adet olacagım bu bekleyiş gercekten zormus bu sonuctan negatife dönen var mı
Bu kadar net olmasa da benim de 2 dk içinde ikinci cizgim çıktı ve çok umitlendim sende 3 gün gecikmenin ardından 4. Gün adet oldum sonrasında çok ağladım sende var gibi düşünme ki üzülme benim gibi bu testlere olan inancım artık sıfır

Bu kadar net olmasa da benim de 2 dk içinde ikinci cizgim çıktı ve çok umitlendim sende 3 gün gecikmenin ardından 4. Gün adet oldum sonrasında çok ağladım sende var gibi düşünme ki üzülme benim gibi bu testlere olan inancım artık sıfır
Umudunuzu kaybetmeyin lütfen Allah zamanını biliyor insallah hayırlı evlat en kısa zamanda nasip etsin bu bekleyişte olanlara benım daha 2. Denemem insallah olur bu haftaıcı kan berıcem bakalım umutlanmıyorum

Adetime 2 gün var erkenen gebelik testi yaptım bir bakar mısınız tüm gebelik belirtileri var gögüs kasık batması sık idrara cıkma yorgunluk uyku. Eşime daha söylemedim bu sonucu pazartesi mi kan veriyim salı günü adet olacagım bu bekleyiş gercekten zormus bu sonuctan negatife dönen

Allahım gönlüne göre versin inşallah bebişin seninledir 🤎
Sagolasın canım insallah bu ay sende güzel haber alacaksın 💜

Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim

Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki insan çok sabırsız oluyo artık testte hayalet çizgi aramaktan kör oluyodum flaşla tutmak ışığa tutmak neler yaptım ama sonunda bende ikinci çizgiyi çok net gördüm insan sabredemiyo ne saat ne gün geçmiyo ya
Canım senin yumurtlaman erken mi oldu regle dört beş gün kala cikmisya çift çizgi

Hamileyim şükür adetim 4 gün gecti beta degerimde 730 15 gün sonra doktora gidicem insallah
Hayırlı olsn umarım sağlıklı ilerler gebeliginiz. Benimde bu şekilde çıktı testim aynı sizinki gibi 2 gün kala. Ondan merak ettim pozitif mi diye. İlki adet günü yani bugün yapıldı. İkincisi de adete 2 gün kala yapılmıştı.

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-18-07-45-15-350_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-03-18-07-45-15-350_com.miui.gallery.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG_20220316_075327_1.webp
    IMG_20220316_075327_1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba yorumunuz uzun zaman oncenin ama testde az da olsa silik cikiyorsa devaminda adet oluyorsaniz bu testin yanliş olmasi demek degil bence. Bazen tutunma oluyor ama beta hcg çok az salgilaniyor ve artamiyor. Sagliksiz dollenme soz konusuysa. O zaman beta hcg 4,5,6 gibi seyreder ve bu da teste cok silik yansir sonra da sonlanir. Çunki bazen bu gibi durumlarda az da olsa hayalet gorunce kanda baktirip betanin sinira yaklaşdigini gormuşdum kendimde

Back
X