Gebelik testi 5 gün öncede silik çıktı gebe olduğum halde 5 gün sonrada silik sebebi nedir

zeyyooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
4
1
1
29
Adet olmama iki gün kala testler silik çizgi çıktı regl günü kan testi verdim pozitif çıktı bugün adet günümün 5. Günü olmasına rağmen merak edip yine gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıkmaya devam ediyor bunun sebebi nedir arkadaşlar kese boş olduğu için falan mı lütfen yazabilir misiniz

Adet olmama iki gün kala testler silik çizgi çıktı regl günü kan testi verdim pozitif çıktı bugün adet günümün 5. Günü olmasına rağmen merak edip yine gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıkmaya devam ediyor bunun sebebi nedir arkadaşlar kese boş olduğu için falan mı lütfen yazabilir misiniz
Çok erken öğrenmişsiniz çok normal adetimin 7. Gününde öğrendim silikti benim beta da 10. Gün 500 küsür çıkmıştı acele edip strese girmeyin. Bu sitede adım stres savar olcak en son kendinizi strese sokmayın

Durumun ne canım gebeligin devam ediyor mu bende regle üç gün kala kaset test yaptım bes on dk arasi çok silik çıktı adet günü predictor erken gebelik testi yaptım o bir tık daha belirgin ama yine silik çıktı bir dk sonra çıkmıştı bugün adetimin ikinci gün gecikmesi sabah daha net çıkar diye umitlenip kaset test yaptım ama çok net bir şekilde negatif çıktı ümidim kalmadı

Evet şuan 6 haftalık gebeyim ilk başları diye silik çıkmış sanırım ama stres yapma bu ay olmadıysa öbür ay olur inşallah rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun 🙏🏻

Evet şuan 6 haftalık gebeyim ilk başları diye silik çıkmış sanırım ama stres yapma bu ay olmadıysa öbür ay olur inşallah rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun 🙏🏻
Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık 🥺

Back
X