- 4 Ağustos 2025
- 6
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi honhodoberana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ilk fotoğrafta daha belli oluyor gibi geldi var sankibugün yaptım beklenen adet günüm 5 ve 10 dk arasında böyleydi sizce varmı
Ayyy ilk fotoğrafta daha belli oluyor gibi geldi var sankiyarın yada öbürgün tekrarlarsan beta yükselmiş olur daha net cıkar ya da kan verebiliyorsan kanda yükselmiştir zaten
Ayyy evet görünüyor tekrarlardan daha koyu çıkar canımAdet ilk günü olduğu için mi bu kadar silik tamam tekrarlayacağım
Aynı teste 3 saat sonra baktığımda çok koyu bir şekilde gördüm acaba silikti test kuruyunca daha mı belirgin olduAyyy ilk fotoğrafta daha belli oluyor gibi geldi var sankiyarın yada öbürgün tekrarlarsan beta yükselmiş olur daha net cıkar ya da kan verebiliyorsan kanda yükselmiştir zaten
Canım hamilesin ya kan ver direk maşallahAynı teste 3 saat sonra baktığımda çok koyu bir şekilde gördüm acaba silikti test kuruyunca daha mı belirgin oldu
Aynı sabah yaptığım test ama bu yani 3 4 saat sonra koyulaştı araştırınca buharlaşma vs diyor kafam karıştı tamam bir kaç güne kan vereceğimCanım hamilesin ya kan ver direk maşallah
Canım ama o çizgi zaten çıkmıştı silikte olsa vardı bence hamilesinAynı sabah yaptığım test ama bu yani 3 4 saat sonra koyulaştı araştırınca buharlaşma vs diyor kafam karıştı tamam bir kaç güne kan vereceğim
Aynı sabah yaptığım test ama bu
Teşekkürler tamamCanım ama o çizgi zaten çıkmıştı silikte olsa vardı bence hamilesin![]()