Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba bu sabah ilk idrarla yapamadım ama sabah saatlerinde bir test yaptım silik bir çizgi görüyorum sanki. Bakabilir misiniz gebelik var mı ?
Evet gölge var. Ben regl günümde yaptım ve çok su içmiştim. İdrar rengim bile su gibiydi hatta kaset test çalışmadı bile algılamadı. Erken test de aynen böyle gölge olmuştu zor görünen. Biraz idrarınızı tutun ve normalde nasıl sıvı tüketiyorsanız öyle tüketin. Sonra testi tekrarlayın ya da ilk idrarla yapın :)
Evet gölge var. Ben regl günümde yaptım ve çok su içmiştim. İdrar rengim bile su gibiydi hatta kaset test çalışmadı bile algılamadı. Erken test de aynen böyle gölge olmuştu zor görünen. Biraz idrarınızı tutun ve normalde nasıl sıvı tüketiyorsanız öyle tüketin. Sonra testi tekrarlayın ya da ilk idrarla yapın :)