Gebelik testi acil

hemasihemmavi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
23
5
1
30
IMG_20250901_092044.webp
kızlar ne kadar görünüyor bilmiyorum ama hayali bir çizgi görüyorum. Şuan adetime 4 gün var. Olabilir mi sizce yaa kan testi versem mi? Pek umudum da yok ama sanki görüyorum ikinci bir kuru çizgi ama çok belli belirsiz yani o yüzden emin olamadım 🙈

Eki Görüntüle 3638212 kızlar ne kadar görünüyor bilmiyorum ama hayali bir çizgi görüyorum. Şuan adetime 4 gün var. Olabilir mi sizce yaa kan testi versem mi? Pek umudum da yok ama sanki görüyorum ikinci bir kuru çizgi ama çok belli belirsiz yani o yüzden emin olamadım 🙈
Ya neden idrara değen kısımdan tutuyorsunuz hamileyken hijyen çok önemli 😑 başka test yapın bu kuruma çizgisi.

Ya neden idrara değen kısımdan tutuyorsunuz hamileyken hijyen çok önemli 😑 başka test yapın bu kuruma çizgisi.
Her hangi bir yerinden tutmuyorum banyodaki Pufun üstüne koyup çektim ayrıca gerçekten o an bunu nasıl düşünmemi bekliyorsunuz anlamıyorum. Belki ben yıllardır çocuk bekleyen biriyim nerden biliyorsunuz? Tamam temizlik imandan gelir elbette dikkat edelim de sağlıklı bir idrar sterildir mesela bundan haberiniz var mı? Temiz olacağız diye kendinizi hastalık hastası ettiniz. Şu konuya şöyle bir yorum yaptığınız için de teşekkür ederim yani ben de idrarımı yaptığım çubuğu nereden tutmalıyım diye sormuştum zaten sağolun.

Back
X