Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi adete 4 gun kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mevsim4747

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
373
365
23
Erkenmi yaptim acaba yinede umut varmidir dun kasik bel agrim oldu dedim erken adet olacam lavobaya gittim camasirimda kenarina gelmis tamda losyon gibi beyaz koyu kivamli akinti bende adet oncesi agri vesayre boyle durumlar olmazdi sivilce kirpik karismasi var ayriyetten

Eklentiler

• 16184637614089161724880494990497.webp
    6 KB · Görüntüleme: 777
4 gün kala kaset testte çıkmıyor pek
Bat gününüzde yapın henüz erken

4 gün kala kaset testte çıkmıyor pek
Bat gününüzde yapın henüz erken
Evet haklisin onceki gebeligimde bat gunu dahi cikmamis 1 gun gecince cikmisti benim merak ettigim beta hcg kac iken kaset testler gösteriyor acaba 13 betayla adet 1 gun gecince ögrenmistim demek diyom 10 kusur altini gostermiyormi o zaman

Evet haklisin onceki gebeligimde bat gunu dahi cikmamis 1 gun gecince cikmisti benim merak ettigim beta hcg kac iken kaset testler gösteriyor acaba 13 betayla adet 1 gun gecince ögrenmistim demek diyom 10 kusur altini gostermiyormi o zaman
Zaten 5 üstü kabul ediliyor
10 üstü kaset testte hayalet ve yanıltıcı olabiliyor
Adet 1 gün geçince yapmak en mantıklısı en azından net bi sonuca varılır

bende bisey soracam adet gunum 5 gun gecdi kizlar siz gebelik testini adetiniz kac gun gecdikten snra yaptiniz

Zaten 5 üstü kabul ediliyor
10 üstü kaset testte hayalet ve yanıltıcı olabiliyor
Adet 1 gün geçince yapmak en mantıklısı en azından net bi sonuca varılır
Yok cnm onceki gebeligimi 13 betayla ogrenmostom kaset test cok.silik.bi cizgiydi sadece ben goruyordum 13 olmadan kaset gostermiyo bat 1 gun gecince gosterdi oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…