- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi oglakkiziiii
-
Ayyy hayırlı olsun bence hamilesin yarın hemen git kan verrMerhabalar kızlar sırf bunu sorabilmek için üye oldum, adetim bugün tam 7 gün gecikti, uzun süredir mide bulantısı, göğüs hassasiyeti ve baş ağrısı halsizlik yaşıyorum. Yaptığım test bu şekilde çıktı, ne olduğunu anlayamadım, dağınık duruyor, sizce bozuk mu test?
Benim bu şekilde çıkmıştı ben heyacandan hemen özel hastaneye gidip kan vermiştim 1 saat sonra öğrendim (ama olmadı dış gebelik oldu) inşallah hayırlı haberler alırsın yarın haber edermisin ben çok merak ettimYaaa gerçekten olabilir mii kiii, moralim yükseldi şuanşehir dışındayım çıkabilirsem hastaneye gitmeyi düşünüyorum yarın, çok çokkk teşekkür ederimm
Evet hamilesinMerhabalar kızlar sırf bunu sorabilmek için üye oldum, adetim bugün tam 7 gün gecikti, uzun süredir mide bulantısı, göğüs hassasiyeti ve baş ağrısı halsizlik yaşıyorum. Yaptığım test bu şekilde çıktı, ne olduğunu anlayamadım, dağınık duruyor, sizce bozuk mu test?
Ay kızlar dua edelim birbirimize dualarımızda unutmayalım lütfen bende çok istiyorum bu ay olmadı inşallah ocakta bizde hamiş oluruz ,(birbirine edilen dualar daha çok kabul olurmuş ) inşallah yaaEvet hamilesinAllah bizede nasip etsin dua et bende istiyorum
İnşallah inşallahAy kızlar dua edelim birbirimize dualarımızda unutmayalım lütfen bende çok istiyorum bu ay olmadı inşallah ocakta bizde hamiş oluruz ,(birbirine edilen dualar daha çok kabul olurmuş ) inşallah yaa
Pozitif diye dusunuyorumMerhabalar kızlar sırf bunu sorabilmek için üye oldum, adetim bugün tam 7 gün gecikti, uzun süredir mide bulantısı, göğüs hassasiyeti ve baş ağrısı halsizlik yaşıyorum. Yaptığım test bu şekilde çıktı, ne olduğunu anlayamadım, dağınık duruyor, sizce bozuk mu test?