Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhaba, yumurtlamanın 13.gunu hergun test yapıyorum hiç boyle olmamışti şaşırdım. Sabah yaptım on dk bekledim bişi yok canım sıkıldı saat 1 de eve geldim.bu şekilde. Kuruma çizgisi desem hiç böyle olmadı daha dün gece yaptım Sabah baktığımda böyle değildi sabah tekrar yaptım öğlen baktığımda bu şekilde. İkinci gebeliğimdede böyle adete 4 gün kala sabah yapıp öğlen baktığımda bu şekildeydi hamileydim ama. Bu arada yıkadım kuruttum resmen ama çizgi gitmedi. Sizce nedir ? Gormek istediğim için mi ?

Eklentiler

• IMG_20220205_135950.webp
    IMG_20220205_135950.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20220205_135950.webp
    IMG_20220205_135950.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 118
Sabah testi tekrarlasanız daha net belli olur. Şuan var ya da yok demek doğru olmaz. Umarım sonuç istediğiniz gibi çıkar ☺️💐

Bana sanki bebis var gibi geldi böyle silik çizgilerde oluyor Bi arkadaşmda böyleydi inşallah gönlünüze göre olur herşey 😍

Umarım dediğiniz gibi olur 🙏 Peki siz görebildiniz mi yani ilk gordugunuzde ki hissinin neydi ?
Daha önce benim de testim bu şekilde çıktı fakat suya tutunca ikinci çizgi kayboldu. Sizin suya tutunca gitmemiş olması gebelik olabilir dedirtiyor. ☺️Ama kesin net konuşamam. İnşaAllah vardır ❤️

Merhaba, yumurtlamanın 13.gunu hergun test yapıyorum hiç boyle olmamışti şaşırdım. Sabah yaptım on dk bekledim bişi yok canım sıkıldı saat 1 de eve geldim.bu şekilde. Kuruma çizgisi desem hiç böyle olmadı daha dün gece yaptım Sabah baktığımda böyle değildi sabah tekrar yaptım öğlen baktığımda bu şekilde. İkinci gebeliğimdede böyle adete 4 gün kala sabah yapıp öğlen baktığımda bu şekildeydi hamileydim ama. Bu arada yıkadım kuruttum resmen ama çizgi gitmedi. Sizce nedir ? Gormek istediğim için mi ?
Canım ilk 10 dk da hafifte olsa bir çizgi cikmaliydi,sonrasında çıkan bir çizgiyi ciddiye alma ki sonrasında üzülme , yarın sabah tekrarla değer belki çok düşüktür,

Canım ilk 10 dk da hafifte olsa bir çizgi cikmaliydi,sonrasında çıkan bir çizgiyi ciddiye alma ki sonrasında üzülme , yarın sabah tekrarla değer belki çok düşüktür,
Aynen bende öyle düşündüm belki de değer düşük yarın sabah tekarlicam teşekkür ederim 🙏🙏

Back
X