Yaa ben de çokk zor gördüm zaten fotoğrafta çıkmıyor yani o kadar silik ki zatenCanım seni üzmek istemem ama ben 2. Çizgiyi göremiyorum
2.çizgiyi son fotoda gördüm ama çok silik. Hemen mi cıktıKızlar selam. Bugün çatlatma iğnemin 15. günü ve bata 3 gün var.
Dün akşam bir saatlik idrarla yaptığım test negatif çıktı. Bugün sabah ise dün de kullandığım predictorun beklenen adet günü yapılan testi vardı evde onu yaptım.
Çok ama çok silik bir çizgi var gibi fotoğrafları iyice inceleyince belki fark edilir.
Siz ne diyorsunuz?
Bu arada dün gece şiddetli kasık ağrısı geçirdim ve hastaneye gittim ama dr sadece usg ile baktı, kan baktırmadı.
5 dakika içinde çıktı evet2.çizgiyi son fotoda gördüm ama çok silik. Hemen mi cıktı
Evet zaten umutlanmıyorum hiçbir zaman ama umutlanmasam bile maalesef hayal kırıklığım derin oluyor herkes gibi..Çizgiyi gördüm ama erken gebelik testleri yanıltabiliyor
Ne kadardir deniyorsinuzEvet zaten umutlanmıyorum hiçbir zaman ama umutlanmasam bile maalesef hayal kırıklığım derin oluyor herkes gibi..
Temmuzda 2 sene olacak denemelere başlayalı. Bir kere kimyasal geçirdim hsg çekildiğim ay. Hiçbir sorun çıkmadı bende ve eşimde. Ama işte olmayınca biz süreci hızlandırmak istedik. Geçen ay klomen denedik ama iğne vurulmadım. Bu ay ise femara kullanıp ayın 8inde ovitrelle vuruldumÇizgiyi gördüm ama erken gebelik testleri
Ne kadardir deniyorsinuz
Ovulasyon testi denediniz mi bir de takviye gidaTemmuzda 2 sene olacak denemelere başlayalı. Bir kere kimyasal geçirdim hsg çekildiğim ay. Hiçbir sorun çıkmadı bende ve eşimde. Ama işte olmayınca biz süreci hızlandırmak istedik. Geçen ay klomen denedik ama iğne vurulmadım. Bu ay ise femara kullanıp ayın 8inde ovitrelle vuruldum
Adete kaç gün var5 dakika içinde çıktı evet
İkisini de denemedim bir dahaki ay deneyeceğim sadece folik asit aldım düzenliOvulasyon testi denediniz mi bir de takviye gida
predictor adet günü yazıyor üstünde ama erken gebelik testi olsa yazmaz mıydı üstündeBu erken gebelik testi sanırım bunlarda genellikle Silik çıkıyor
Adete kaç gün var
Adetim salı günü olmalı ama çatlatma iğnesi kullananlarda 14-17 gün arasında adet olunması gerekiyormuş. Sanırım döngü buna göre değişiyor.Adete kaç gün var
İnşallah vardır, 2 gün sonra tekrar deneyin sabah ilk idrarlaAdetim salı günü olmalı ama çatlatma iğnesi kullananlarda 14-17 gün arasında adet olunması gerekiyormuş. Sanırım döngü buna göre değişiyor.
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah vardır, 2 gün sonra tekrar deneyin sabah ilk idrarla
Tekrar test yaptınız mı gebelik var mıİnşallah çok teşekkür ederim
Merhaba maalesef yokmuşTekrar test yaptınız mı gebelik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?