Gecikme var düzensizlik var o ovulasyon testi kullanıyorum catlamadan sonra gene çizgi çizgi görmeye başladım. Test yaptım böyle çıktı normlde bende kuruma çizgisi olmuyor testte suya tuttum çizgi gitmedi.Kuruma çizgisi gibi geldi, gecikme var ise tekrardan yapabilirsiniz
Adetime 5 gün varmış daha uygulamaya göreDağınık duruyor ve 10 dakika üzerindekiler yanıltıcı oluyor maalesef
Normalde öncekiler böyle çıkmıyor du. İlk defa böyle bir gebenin günlüğünden aldm.Bazen testler yanlış oluyor. Predictor early almanızı tavsiye ederim çok güvenilir
Bugün de normal yaptım çıkmadıBence var gibi hayırlısı olsun
Ebru ablanın testleri erken gebelik testi gibi diye baya övenler oldu çok düşük değerleri bile çıkarıyor diyorlar inşallah seninde öyledir canım iki gün sonra ya da yarın ilk idrar da produktor erken gebelik testi yap ya da en güvenilir olanı kan testi vermek inşallah güzel haberini alirizNormalde öncekiler böyle çıkmıyor du. İlk defa böyle bir gebenin günlüğünden aldm.
İnşallah cnm. Birinciyi anladm ama ikinci böylede çıkınca şüphelendim .bakalm nasip ne olcuk . Olmadı ebru abladan gene sipariş verdim test teşekkür ederim sağolunEbru ablanın testleri erken gebelik testi gibi diye baya övenler oldu çok düşük değerleri bile çıkarıyor diyorlar inşallah seninde öyledir canım iki gün sonra ya da yarın ilk idrar da produktor erken gebelik testi yap ya da en güvenilir olanı kan testi vermek inşallah güzel haberini aliriz
çok varmmıs giibi durmuyor ama vaktimiz var sanırım daha tekrarlamakta fayda var ama vaktinden once yapmamalısın:)Adetime 5 gün varmış daha uygulamaya göre
Düzensiz olduğu için yapıyorum çünkü 5 gün önce kesin adet olmuyorum ben ama 5 gün sonra nasipse tekrarlicamçok varmmıs giibi durmuyor ama vaktimiz var sanırım daha tekrarlamakta fayda var ama vaktinden once yapmamalısın:)
kuruma czıgısı benceKızlar kuruma cizigiisi yoksa değil mi bilgi verirmisiniz? Eve geldikden sonra gordm unutmuştum bakmayı .
olsa bu testte daha net cıkmalıydı zaten .:S ama bı kac gun sonra tekrar yapBugün de normal yaptım çıkmadı
Teşekkür ederim sağolun tekrarlicam. Ayn daha net çıkardı.kuruma czıgısı bence
olsa bu testte daha net cıkmalıydı zaten .:S ama bı kac gun sonra tekrar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?