Gebelik testi bakarmısınız?

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Kızlar kuruma cizigiisi yoksa değil mi bilgi verirmisiniz? Eve geldikden sonra gordm unutmuştum bakmayı .

Eklentiler

• IMG_20230217_093051.webp
    IMG_20230217_093051.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 89
Kuruma çizgisi gibi geldi, gecikme var ise tekrardan yapabilirsiniz
Gecikme var düzensizlik var o ovulasyon testi kullanıyorum catlamadan sonra gene çizgi çizgi görmeye başladım. Test yaptım böyle çıktı normlde bende kuruma çizgisi olmuyor testte suya tuttum çizgi gitmedi.

Karartinca böyle oluyor ikincide böyle çıktı. Anlam veremedim daha 5 gün var adete bugün beyaz uzayan yoğun akıntı geldi

Eklentiler

• IMG_20230217_220416~2.webp
    IMG_20230217_220416~2.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 55
Normalde öncekiler böyle çıkmıyor du. İlk defa böyle bir gebenin günlüğünden aldm.
Ebru ablanın testleri erken gebelik testi gibi diye baya övenler oldu çok düşük değerleri bile çıkarıyor diyorlar inşallah seninde öyledir canım iki gün sonra ya da yarın ilk idrar da produktor erken gebelik testi yap ya da en güvenilir olanı kan testi vermek inşallah güzel haberini aliriz

Ebru ablanın testleri erken gebelik testi gibi diye baya övenler oldu çok düşük değerleri bile çıkarıyor diyorlar inşallah seninde öyledir canım iki gün sonra ya da yarın ilk idrar da produktor erken gebelik testi yap ya da en güvenilir olanı kan testi vermek inşallah güzel haberini aliriz
İnşallah cnm. Birinciyi anladm ama ikinci böylede çıkınca şüphelendim .bakalm nasip ne olcuk . Olmadı ebru abladan gene sipariş verdim test teşekkür ederim sağolun

Back
X