Gebelik testi bekleyince cizgi cıkması

Cokcokca

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
269
50
318
Merhabalar yeniyi one step gebelik test yaptım çizgi durunca çıktı bu şekilde tecrubesi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim

Eklentiler

• 20220116_172939.webp
    20220116_172939.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.350
Biraz dağılmış gibi. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersen daha garanti olur. Ve 5 dk içinde çıkması lazım sonrası sayılmıyor

Bu test hatali canim yenisini yap

Merhabalar yeniyi one step gebelik test yaptım çizgi durunca çıktı bu şekilde tecrubesi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim
Üstteki test var ya geçen ay o şekilde ama pembe değildi başıma geldi. İkinci çizgide idrar toplanmıştı. Bat ne zaman? Çok idrar damlatmayin bir de sabah ilk idrarla deneyin 😊

Altakını dum yaptım usttekınk bugun adetime 1 hafta var adet snrası eşim kacak olabilir dedi oyuzden erken yaptım testı bıraz

Evet kısacık aralıklarla adet oluyorum :) erken gebelık testı yaptıö cok sılık fotoda belli olmuuo kuruyunca netleşirse yıne cekerım😊

Ben göremedik ya 1 hafta bekleyip bir daha test yapmanı öneririm, kan versende yine belli olmayacaktır. Bir de en iyi test bence kasetler en az hcg'yi bile daha rahat algılıyor. Sadece 2 damladan fazla damlatmayın.

Gozle goruluyor dogru acıyı yakalayamadım

Eklentiler

• 20220117_113644.webp
    20220117_113644.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 1.000
Dedıgınız gıbı yapıcam yarım sabah yıne yaparım eger net sılık cızgı cıkarsa kan verıcem cok tesekkur ederım oglumda da test lerde takıp ettıö beta yı hıc kan vermemıstim direk dr kese gormeyr gitmiştim kızım da ilk heycan heöen kan verip dr gitmiştim tabi ki keseyi görememiştik görene kadar da bir suru sey demişlerdi bakalım bu sefer gercekten var mı yapmayalı testlerde ınsanı yanıltır olmus hep bu sekıl vıkıp adet oşan var hayırlısı allahtan sizde sag salim kucagınıza alın inşallah

Altakını dum yaptım usttekınk bugun adetime 1 hafta var adet snrası eşim kacak olabilir dedi oyuzden erken yaptım testı bıraz
Bu testlerde genelde bisey cikmaz bu zamanda. Erken gebelik testi alsan daha net bi sonuc gorebilirsin bence

Hamile değilsiniz bence.İdrarın sabahı akşamı olmaz eğer gebelik varsa her idrarda ortaya çıkar.Filmlerde izleriz ya kızınız hamile derler garibim herşeyden habersiz babaya.O kız sabah uyanır uyanmaz hastaneye mi gidiyor ilk idrarı mı veriyor teste.Bence denemelere devam.Ya da en garantisi kan testi.

Back
X