Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tesmi yaptım?Merhabalar yeniyi one step gebelik test yaptım çizgi durunca çıktı bu şekilde tecrubesi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim
Üstteki test var ya geçen ay o şekilde ama pembe değildi başıma geldi. İkinci çizgide idrar toplanmıştı. Bat ne zaman? Çok idrar damlatmayin bir de sabah ilk idrarla deneyinMerhabalar yeniyi one step gebelik test yaptım çizgi durunca çıktı bu şekilde tecrubesi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim
Yumurtlamanizi bilmiyorsanız yine de erken ama test için benim fikrimAltakını dum yaptım usttekınk bugun adetime 1 hafta var adet snrası eşim kacak olabilir dedi oyuzden erken yaptım testı bıraz
Yumurtlaöa adetten hemen sonra oluyor sadece 27 gunde adet goruyorumYumurtlamanizi bilmiyorsanız yine de erken ama test için benim fikrim
Bende 28 günde bir adet olurum ama her adet dönemi birbirinden farklı olabiliyor o yüzden dedimYumurtlaöa adetten hemen sonra oluyor sadece 27 gunde adet goruyorum
Eğer senin görebileceğin derece silikse daha testlerde çıkmaz zaten birkaç gün bekleyip tekrarlamak gerekir. Emin olunca siliklige kan verirsin bence, sen bilirsin yine..Gozle goruluyor dogru acıyı yakalayamadım
Burda çok hafif görüyorum ben. Testi sabah tekrarlayın koyulasma olursa kan verinGozle goruluyor dogru acıyı yakalayamadım
Bu testlerde genelde bisey cikmaz bu zamanda. Erken gebelik testi alsan daha net bi sonuc gorebilirsin benceAltakını dum yaptım usttekınk bugun adetime 1 hafta var adet snrası eşim kacak olabilir dedi oyuzden erken yaptım testı bıraz
Hamile değilsiniz bence.İdrarın sabahı akşamı olmaz eğer gebelik varsa her idrarda ortaya çıkar.Filmlerde izleriz ya kızınız hamile derler garibim herşeyden habersiz babaya.O kız sabah uyanır uyanmaz hastaneye mi gidiyor ilk idrarı mı veriyor teste.Bence denemelere devam.Ya da en garantisi kan testi.Merhabalar yeniyi one step gebelik test yaptım çizgi durunca çıktı bu şekilde tecrubesi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim