Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dk sonra diğer silik olan çıktıMerhaba bu test bozuk mu sizce Eki Görüntüle 3291319
Kenara koydum üstünden bi 5-10 dk geçmiştir ki 2 gün önce acile gittim serum yedim betaya baktılar 1.20 ydi bana imkansız geldi şuan bozuk bence testKaç dk sonra diğer silik olan çıktı
Belkide yeni olmaya başlamıştır bende hamile kaldığım ay 5 gün önce negatifti, 5 gün sonra pozitif olmuştuKenara koydum üstünden bi 5-10 dk geçmiştir ki 2 gün önce acile gittim serum yedim betaya baktılar 1.20 ydi bana imkansız geldi şuan bozuk bence test
2 gün kaldı gerçekten imkansız geliyor 2 gün önce acilde serum yemeden önce betama baktılar 1.20 çıkınca serum yedim test bozuk olabilir mi 2 tane serum yedim ağır hemdeBelkide yeni olmaya başlamıştır bende hamile kaldığım ay 5 gün önce negatifti, 5 gün sonra pozitif olmuşturegle ne kadar kaldı
Hmm 2 gün kaldıysa olabilir çünkü 2 gün kala genelde belirgin kırmızı oluyor başka test varsa deneyim2 gün kaldı gerçekten imkansız geliyor 2 gün önce acilde serum yemeden önce betama baktılar 1.20 çıkınca serum yedim test bozuk olabilir mi 2 tane serum yedim ağır hemde
Testim 1 taneydiHmm 2 gün kaldıysa olabilir çünkü 2 gün kala genelde belirgin kırmızı oluyor başka test varsa deneyim
Hmm 2 gün kaldıysa olabilir çünkü 2 gün kala genelde belirgin kırmızı oluyor başka test varsa deneyim
KısmetEki Görüntüle 3291367
Galiba test bozuktu bu da diğer test
Testi açıp içine yakından baktınmı ben miyim sadece gölge görenEki Görüntüle 3291367
Galiba test bozuktu bu da diğer test
Valla bilemedim ilk testi dün saat 11 de yapmıştım diğerinide 2 deTesti açıp içine yakından baktınmı ben miyim sadece gölge gören
Bugün varsa bir tane daha yapValla bilemedim ilk testi dün saat 11 de yapmıştım diğerinide 2 de