Gebelik testi belirtileri

gizemyld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
7
0
1
27
Herkese merhabalar ben yeni üye oldum bir konu hakkında sizin bilginize ihtiyacım var benim günüm bir kaç gün geçti ve test yaptim normal belli olmuyor ama ışığa tutunca çok bariz bir şekilde çift çizgi görünüyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Kan testi ile gebelik şüphenizi netleştirin. Kan verdiğinizde net belli olur

Herkese merhabalar ben yeni üye oldum bir konu hakkında sizin bilginize ihtiyacım var benim günüm bir kaç gün geçti ve test yaptim normal belli olmuyor ama ışığa tutunca çok bariz bir şekilde çift çizgi görünüyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Işığa tutunca kırmızı ya da pembe çizgi mi görüyorsunuz? Eğer öyleyse kan testi yaptırın değilse negatiftir. Arkasına ışık tutunca normalde gebelik varsa kırmızıya dönecek olan kısmın yansımasını görüyorsunuzdur.

Daha önce test yaptığımda ışıkta hiç bir şey yoktu görünmüyordu ama bu yaptığım test çift çizgi olması gereken t yazısının olduğu yerde ışıkta direk görünüyor kırmızı çizgi

Testi tekrarlayın sabah ilk idrarla

Ya kızlar benim bat 4 Mart fakat bu ay iki kere yumurtlama gördüm. 14 Şubatta çatlama oldu. 3 günde kanama yaşadım doktor yumurtlama kanaması büyük ihtimal dedi. Sonra Bir de 22 şubatta. 14 şubata göre bugün 15. Gün reglim gecikmiş mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım sizce?

Back
X