- 26 Aralık 2021
- 23
- 2
- 36
- 27
- Konu Sahibi Kelebek hanimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi çıkarMerhaba hanımlar
Adetim 1 gün geçti idrar testimde çıktı kanda degerim çıkar mı
Kese görünür mü acabaTabi çıkar![]()
Bende iki gün geçti kan testinde ciktiMerhaba hanımlar
Bende iki gün geçti kan testinde cikti
Beta once kana sonra idrara karisir. Elbette kanda cikacaktir. Kesenjn gorunmesi icin beta degerinin ortalama 2-3 binleri bulmasi gerekirMerhaba hanımlar
Görünmeyebilir canım ben çok pimpirikli oldugum için hep vajinal usg de baktırdım gördüm erkenden karından görünmesi daha uzun oluyorKese görünür mü acaba
Kese görünür mü acabaTabi çıkar![]()
Bugün kan verdim 118 çıktı ultrason da görünmedi vajinal usg zararlı değil miGörünmeyebilir canım ben çok pimpirikli oldugum için hep vajinal usg de baktırdım gördüm erkenden karından görünmesi daha uzun oluyor
Sağ tarafımda ağrı var acaba dış gebelik olabilir miBeta once kana sonra idrara karisir. Elbette kanda cikacaktir. Kesenjn gorunmesi icin beta degerinin ortalama 2-3 binleri bulmasi gerekir![]()
Dis gebeligin en buyuk belirtisi dengesiz ilerleyen beta diye biliyorum agri olabilir ilk zamanlar. Kan vermelisinSağ tarafımda ağrı var acaba dış gebelik olabilir mi
Yok canım daha erken görünmezKese görünür mü acaba
Bugün kan verdim 118 çıktı ultrason da görünmedi vajinal usg zararlı değil mi
Teşekkür ederim haftaya vajinal usg ile baktiracagimcanım dur hemen kötü düşünme 118 ile görünmemesi çok normal daha yeni gebeliğin sen doktorun dediklerini yap kötü düşünme ve bekle çok şiddetli ağrın ya da kanama olursa doktorunla konuş. Milyarlarca kişi ultrasyondan takip ediyor sence zararlı olsa yapılır mıydı her gün bakılmıyor sonucta