Gebelik testi bozuk mu

Haso18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
5.487
7.920
148
23
Kizlar merhaba bu kiz kardesimin testi iki damla idrar damlatmasina ragmen böyle oldu test mi bozuk gebelik var mi

2 damlada boyle olmamasi lazim ben 4 damla damlattgimda bile boyle olmuyor yenileyin testi saglikli sonuc almak icin

Bu testler cok ucuz nasil aliniyor aklim almiyor yuzde yetmisi hep boyle bozuk. Ben genel olarak hep erken gebelik testini aliyorum ucreti 40 tl.lutfen alirsaniz ondan alin yapin

Bu testler cok ucuz nasil aliniyor aklim almiyor yuzde yetmisi hep boyle bozuk. Ben genel olarak hep erken gebelik testini aliyorum ucreti 40 tl.lutfen alirsaniz ondan alin yapin
Bende normalde hep erken gebelik yapiyorum ama kardesim yeni evli bundan almis bugun erken gebelik yapacak bakalim

2 damlada boyle olmamasi lazim ben 4 damla damlattgimda bile boyle olmuyor yenileyin testi saglikli sonuc almak icin
Yani bende yanimda yapmasa oylr dusunuyorum ama 2 damlada boyle oldu hatta basta direk negatifti bikac saat sonra boyle oldu test bizde anlamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…