Gebelik testi çizgi

luluskooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
12
1
1
26
Kızlar döngünün 38. Günündeyim 3 gün önce kan testinde hcg 4 çıktı idrar negatifti şimdi bir daha yaptım çizgi görünüyor mu

Eklentiler

• IMG_3233.webp
    IMG_3233.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_3220.webp
    IMG_3220.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 76
Adetime 6 gün vardı 0.21 çıktı sonra adetime 2 gün kala geri test yapmıştım evde 2 dkk içinde çift çizgi çıkmıştı kan verdim 16 çıkmıştı
Belirtiler yasadim reglime 5 gün varken sabah yaptırmıştim benimde 0.21 çıktı. O sebeple sordum

Önümüzdeki

salı mi eger olmazsaniz kan testini tekrarlayın
Herhangi bir belirti varmi bide benim ilk idrarda çıkıyor sonra kana geçiyor 0.21 çıktında testim silikti yani gözle görülüyordu ama kan 0.21 çıktı gebelik yok denmişti ben hamile oldgumdan emindim bekledim 2 gün kala geri yaptim iki tane kopkoyu şekilde cikmisti kan verdimde sonuc 16ydi şimdi burda bazilari test atiyor silik şekilde kan sonuçları 300 de felAn anca oluyor ama benimki idrar testim kopkoyu iken 16 çıkmıştı

Herhangi bir belirti varmi bide benim ilk idrarda çıkıyor sonra kana geçiyor 0.21 çıktında testim silikti yani gözle görülüyordu ama kan 0.21 çıktı gebelik yok denmişti ben hamile oldgumdan emindim bekledim 2 gün kala geri yaptim iki tane kopkoyu şekilde cikmisti kan verdimde sonuc 16ydi şimdi burda bazilari test atiyor silik şekilde kan sonuçları 300 de felAn anca oluyor ama benimki idrar testim kopkoyu iken 16 çıkmıştı
Çok şaşırtıcı gerçekten. Nisanda düşük yaptım. O zamanda reglden çok once regl ağrılarım olmuştu. O ağrıları yaşadım. Akşam yine ilk seferdeki gibi şişkinliğim oluyor. Ve karın/kasik ağrılarım var

Çok şaşırtıcı gerçekten. Nisanda düşük yaptım. O zamanda reglden çok once regl ağrılarım olmuştu. O ağrıları yaşadım. Akşam yine ilk seferdeki gibi şişkinliğim oluyor. Ve karın/kasik ağrılarım var
Bekledim günüm geldi yine gelmedi adetim şuandada adet sancısı cekiyorum her an olcak gibi ama lavaboya gidiyorum bişi yok bel ağrım var bide

Back
X