- 22 Nisan 2019
- 3
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi Zehra Aslanbey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo çok dokmedim aslinda bi kac gun oncekide boyle oldu bakalim sabah tekrar yapicamCok dökmussun ıdrarı dedıgı olcude koyman gerek. Tekrarlaman lazım gecersız olmus.
Fazla idrar damlatmissinizMerhaba ben 34 gunde bir adet oluyorum adetim 8 gun gecti gebelik testinde ikici cizgi daginik oluyo varmi yokmu bilemedimEki Görüntüle 2261374 Eki Görüntüle 2261373
Evt genelde banada öyle oluyor her hamileliğimde olmuştu çook akıntı oradan anlıyodum gebe kaldığımoBirde sugibi akintim var bayada yogun gebelik btlirtisimi bilmiyorum diyer gebeligimde hic fark etmemistim
Bozuk galiba test kiti..ama ben hamile olabileceğinizi düşündümYorumlar misz bu ne anlamdım kaç çizgi var ne dmek oluyo
Tekrar yaptım onda negatif çıktı çizgi yok adetime 1 gün varBozuk galiba test kiti..ama ben hamile olabileceğinizi düşündüm
O zaman test bozukmuş canım sen yinede yap adet olana kadarTekrar yaptım onda negatif çıktı çizgi yok adetime 1 gün var
Teskkurler canım sagolO zaman test bozukmuş canım sen yinede yap adet olana kadar
Bende de aynı şekilde çıktı ama tatmin olamadım yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum doktora gittim geçen hafta ultrasondan bakıldı fakat bir belirti görülmediMerhaba ben 34 gunde bir adet oluyorum adetim 8 gun gecti gebelik testinde ikici cizgi daginik oluyo varmi yokmu bilemedimEki Görüntüle 2261374 Eki Görüntüle 2261373
Tahlil verdim mi sonuç neydiBana yardımcı olur musunuz 1 senedir evliyim ilk bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım 18 gündür adet gecikmesi yaşıyorum 1 hafta önce ultrasondan baktırdım bir gebelik görülmedi fakat baş dönmeleri başladı dün test yaptım bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 2801843 Eki Görüntüle 2801843