- 13 Ağustos 2020
- 35
- 5
- 6
- Konu Sahibi Kizmierkek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütünü halini çekmedim içini açıp öyle çektimTesti bütün olarak atabilirsen net yorum yapabiliriz
Ben, belli belirsiz bir çizgi görüyorum..Benim adetime 4-5 gün var erken hamilelik testi yaptım ama pek bisey göremedimsizece?
Çok silik bir cizgi var sanki ama emin değilim daha erken bir kaç gün sonra tekrar deneyin benceBenim adetime 4-5 gün var erken hamilelik testi yaptım ama pek bisey göremedimsizece?
Dua edin nolur 2 kere düşük yaşadım inşaAllah vardır allahım inşaAllahBen, belli belirsiz bir çizgi görüyorum..
Allahım İnsaAllah vardırÇok silik bir cizgi var sanki ama emin değilim daha erken bir kaç gün sonra tekrar deneyin bence
Amin canımAllahım İnsaAllah vardırallahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bütün isteyenlere nasip etsin içinde banada
![]()
Amin cnm, inşallah. Senin için dua edeceğim..Dua edin nolur 2 kere düşük yaşadım inşaAllah vardır allahım inşaAllah![]()
Çok teşekkür ederimAmin cnm, inşallah. Senin için dua edeceğim..
Bende öyle bir testte öğrenmiştim gebeliğimi acayip silikti.iki gün sonra bi tık daha netleşmişti. Adet gününüzü bekleyip tekrarlayın inşallah vardırYok hamile değilmişimBugün tekrar idrar testi yaptım negatif çıktı
![]()
InsaAllah öyle olsa ama.. Artık eminim yok, kendi kendime inandım Bi an ama işte nasip olmayınca olmuyorBende öyle bir testte öğrenmiştim gebeliğimi acayip silikti.iki gün sonra bi tık daha netleşmişti. Adet gününüzü bekleyip tekrarlayın inşallah vardır![]()
Hayırlısı olsun,her nasib vaktine esirdir. Ben 3 yıl bekledim. Kolay değil. Duayı bırakmayın.InsaAllah öyle olsa ama.. Artık eminim yok, kendi kendime inandım Bi an ama işte nasip olmayınca olmuyor![]()