Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızçeleer
Adetim 3 gün geçti. Kimyasal gebelik ise adet doneminde düşüyor ya ben testi ne zaman yapayim. Boşa umutlanmak istemiyorum.![]()
Şuan test yok elimde perşembe yapabilirim o zaman ilk fırsatta yaparim.Yarın sabah yap varsa çıkar. İnşaAllah hamişsindir.
Şuan test yok elimde perşembe yapabilirim o zaman ilk fırsatta yaparim.
Amin inşallah Allahim benle beraber isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinYap bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğin.
Teşekkür ederim. İnşallah vardırYap çıkar canm
Teşekkür ederimArtık çıkar canım yapabilirsin
Bence 10 gün geçsin tam olsun canımSelam kızçeleer
Adetim 3 gün geçti. Kimyasal gebelik ise adet doneminde düşüyor ya ben testi ne zaman yapayim. Boşa umutlanmak istemiyorum.![]()
Annemde öyle diyor boşuna umutlanmayim diye. Kendi iki bebek kaybetti bu yüzden açtım aslında konuyuBence 10 gün geçsin tam olsun canım
Sen korkma gen olayı değil bu. Bencede garanti olsun ben beklenen adetten 7 8 gün sonra kan verdimAnnemde öyle diyor boşuna umutlanmayim diye. Kendi iki bebek kaybetti bu yüzden açtım aslında konuyu
Zaten şuna elimde test yok en erken perşembe yapabilirim. Beklemişken beklerim bi kac gun daha.Sen korkma gen olayı değil bu. Bencede garanti olsun ben beklenen adetten 7 8 gün sonra kan verdim