Gebelik Testi/ Enfeksiyon

persephonex

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
50
16
18
28
Ocak ayının 25’inde yumurtlama dönemimmiş, erkek arkadaşımla korunmadan ilişkiye girdim fakat içe boşalma gibi bir durum olmadı. Aradan bir hafta geçtiğinde idrar yollarımdaki bir rahatsızlık sebebiyle acile gittim, kan ve idrar testi istediler. Yapılan bu testlerde hamilelik olsaydı çıkar mıydı? Bir de adet günümü birkaç gün geciktim, ilişkiden beri aradan 20 gün geçti. İdrarda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı. Bazılarınızın yorumlarını okudum, kan testi yaptırdığında da aile sağlık ocağına gidiyormuş direkt aile doktorumuz da tanıdığımız. Kan testini başkaları tarafından öğrenilmeden yaptırma şansım var mı?

Kan testinin ne için yapıldıgı önemli .
Kandan bi ton şeye bakılıyor .
Özellikle gebelik için bakıldıgysa artık e nabızdan herşey gözükebiliyor

Kan testinin ne için yapıldıgı önemli .
Kandan bi ton şeye bakılıyor .
Özellikle gebelik için bakıldıgysa artık e nabızdan herşey gözükebiliyor
Gebelik için yapılmadı özellikle, iltihap olabilir idrar yolumda dedim doktora o da tamam hem kandan hem idrar testiyle bakalım ne varmış diye dedi.

Gebelik için yapılmadı özellikle, iltihap olabilir idrar yolumda dedim doktora o da tamam hem kandan hem idrar testiyle bakalım ne varmış diye dedi.
Yok özellikle gebelik için bakılmadıysa sorun yok . Ama idrar testi yaptırdım dediniz ? Kaset test mi ? Yoksa özel demi ? Devlette mi ??

Yok özellikle gebelik için bakılmadıysa sorun yok . Ama idrar testi yaptırdım dediniz ? Kaset test mi ? Yoksa özel demi ? Devlette mi ??
Devlette yaptırdım, kaset test ne bilmiyorum ama idrarımı bir tüpe doldurduktan sonra lab. a geri verdim.

• Beğen
Reactions: H E
Devlette yaptırdım, kaset test ne bilmiyorum ama idrarımı bir tüpe doldurduktan sonra lab. a geri verdim.
Kaset test dediğim eczaneden alınan test ..

Şimdi idrar testi yaptırmıssın ya .
E nabız uygulamasında yaptırdıgın buyun lab. Testleriniz çıkıyor ve bunu aile hekiminiz görüyor.
İstersenız e nabıza kayıt olup bir bakın duruyor mu ?

Mesela ben kan vermiştim gebelik için özel de .
Başlıkla gebelik şüphesi kan alma diyor ..

Kaset test dediğim eczaneden alınan test ..

Şimdi idrar testi yaptırmıssın ya .
E nabız uygulamasında yaptırdıgın buyun lab. Testleriniz çıkıyor ve bunu aile hekiminiz görüyor.
İstersenız e nabıza kayıt olup bir bakın duruyor mu ?

Mesela ben kan vermiştim gebelik için özel de .
Başlıkla gebelik şüphesi kan alma diyor ..
Evet eczane testini ben yaptım, onda negatif çıktı. Bir bakayım hemen.

• Beğen
Reactions: H E
Back
X