- 3 Haziran 2010
- 227
- 68
- 623
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gebelik var kan verip iki günde bir artışı takip edin. Defalarca kimyasal gebelik yaşadıysanız bunun altında genetik sorunlar olabilir kromozom testlerinizi yaptırın gerçi o da yetmez pek çok test var yapılması gereken doktor detaylı bilgi verir. İnşallah bu gebelik sağlıkla ilerlerTestime bakarmisiniz
Gayet güzel görünüyor.Testime bakarmisiniz
Genetik testler icin bu ay kan verdim zaten sonuc bekliyorum.bu simdi kimyasal da olmayabilir mi saglikli olabilirmi boyle oluncaEvet gebelik var kan verip iki günde bir artışı takip edin. Defalarca kimyasal gebelik yaşadıysanız bunun altında genetik sorunlar olabilir kromozom testlerinizi yaptırın gerçi o da yetmez pek çok test var yapılması gereken doktor detaylı bilgi verir. İnşallah bu gebelik sağlıkla ilerler
İki kez bende.hep silik cikiyo boyle.ama bu ay 27 ekimde beta 3.9 du konu actim hep 0.1 cikar neden yukselmis diye.23-24 yumurtlama gosteriyodu gene silikti degerlendirdim.bugun adete iki gun kala cok mu silik yine 3.kimyasal olcak olmasin cok kotu birseyGayet güzel görünüyor.
Kaç kez kimyasal yaşadınız? Ben iki kez yaşadım da![]()
Ciddimisiniz ya olabilirmi saglikli olabilir mi yani?23 yumurtlama gibi degerlendirdim 27 ekimde betam 3.9 du o beni suphelendirdi cunku 0.1 cikar sasmaz.Ben bu testleri hic bi zaman koyu goremicemmi yaGayet net gorunuyor benm ki boyle bile degıldi
Yarın ilk idrarınzla testi tekrarlayın tekrar cıkarsa sonra kan verip 2 gunde bir takibini yaptırın.
Sağlıkla ilerlesin![]()
Kan ver direkt canm. İnşallah saglıklı bir gebeliktir.Ciddimisiniz ya olabilirmi saglikli olabilir mi yani?23 yumurtlama gibi degerlendirdim 27 ekimde betam 3.9 du o beni suphelendirdi cunku 0.1 cikar sasmaz.Ben bu testleri hic bi zaman koyu goremicemmi ya
Hemen cikti ne bes dakikasi idrari damlattigim gibi birde ilk idrar degil 3 te yaptim cay su ictim cok yani belki daha koyudurKan ver direkt canm. İnşallah saglıklı bir gebeliktir.
İlk 5 dakika da mı cıktı ikinci çizgi?
Hemen kan verebilirsin. Sonuçta 3.9 olarak bir değerin var. Katlanmasına bakabilirsin.İki kez bende.hep silik cikiyo boyle.ama bu ay 27 ekimde beta 3.9 du konu actim hep 0.1 cikar neden yukselmis diye.23-24 yumurtlama gosteriyodu gene silikti degerlendirdim.bugun adete iki gun kala cok mu silik yine 3.kimyasal olcak olmasin cok kotu birsey![]()
Hemen cikti ne bes dakikasi idrari damlattigim gibi birde ilk idrar degil 3 te yaptim cay su ictim cok yani belki daha koyudur
Hemen gidip kan vericem bugun sonucu paylasirimHemen kan verebilirsin. Sonuçta 3.9 olarak bir değerin var. Katlanmasına bakabilirsin.
29 Ekim 8
31 Ekim 16
2 Kasım 32
4 Kasım 64
Bugün 5 kasım, bence en az 60-70 arası bir değer çıkarsa, iyi gidiyor demektir.
BekliyoruzHemen gidip kan vericem bugun sonucu paylasirim![]()
Bize de yazınBekliyoruz![]()
Niye kimyasal olsun ki kan verseniz 50 üzeri çıkar bence değer mümkünse verin kan bugün merağın giderilir sağlıklı olabilir tabiki. İki günde bir artışı takip edinGenetik testler icin bu ay kan verdim zaten sonuc bekliyorum.bu simdi kimyasal da olmayabilir mi saglikli olabilirmi boyle olunca
Adetinize 2 gün varmış o yüzden çok az kesin kimyasal diye düşünmeyin. 2 gün sonra aynı yerde yine kan testi verin sağlıkla ilerlesin inşKizlar 33.26 cikti maalesef yine kimyasal gebelik bence.70-80 beklerdim
İns degildirAdetinize 2 gün varmış o yüzden çok az kesin kimyasal diye düşünmeyin. 2 gün sonra aynı yerde yine kan testi verin sağlıkla ilerlesin inş![]()